PUBLICITAT

Un xoc frontal al port d'Envalira causa sis ferits

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Un xoc frontal entre dos vehicles al port d'Envalira va causar sis persones ferides, cap de consideració, segons van informar fonts del cos policial i de l'Hospital de Meritxell. L'accident va produir- se passades les sis de la tarda, a l'alçada del Grandvalira Circuit, al punt quilomètric 27,780 de la CG-2. La Policia va informar que dos vehicles, un Renault Megane i un Peugeot 407, tots dos amb matrícula francesa, van xocar frontalment. Circulaven en sentit oposat en una recta que disposa de dos carrils de pujada i un de baixada.

A causa de la incidència, el port d'Envalira va restar tallat al trànsit prop de dues hores. Els agents de circulació no van procedir a realitzar pas alternatiu fins passades les vuit del vespre. Una hora més tard la circulació va quedar restablerta.

Fonts del Departament de Mobilitat van informar que, malgrat els talls a la via, no es van produir importants retencions de vehicles a la zona, ja que agents desplaçats al Pas de la Casa van estar informant sobre l'accident als conductors i aconsellant-los que utilitzessin el túnel, sempre que fos necessari.

A la zona afectada s'hi van desplaçar dotacions de Bombers, de la Policia i del SUM. Segons les informacions, els sis ferits, quatre ocupants del Renault (dos de 40 anys i dos menors) i dos del Peugeot (de 59 i 58) no presentaven un estat greu, tot i que van ser traslladats en ambulància a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Tots els implicats són de nacionalitat francesa i no residents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT