PUBLICITAT

De copes al Centre Històric

GLÒRIA GURDÓ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: Una edició passada del mercat medieval

Més de 50 establiments del Centre Històric d'Andorra la Vella tindran obert aquest proper dijous 13 de juny fins a les dotze de la nit. L'activitat batejada com De copes al Centre Històric començarà a les set de la tarda i els diferents comerços oferiran als visitants un còctel expressament elaborat per a l'ocasió, que porta el nom del barri –com no podia ser d'altre manera– i regals fins a esgotar les existències.

Alguns dels establiments també aprofitaran la jornada per iniciar el període de rebaixes. El shopping night del Centre Històric estarà amenitzat amb música des de la plaça Guillemó fins a la placeta de la Consòrcia, passant per l'avinguda Príncep Benlloch i el Cap del Carrer. La secretària de l'Associació de Comerciants del Centre Històric (ACCH), Mar García que va presentar ahir la iniciativa amb el cònsol menor i conseller de Promoció Econòmica de la capital, Jordi Minguillón; va explicar que l'objectiu de la iniciativa no és tant fer calaix com que hi hagi moviment al carrer i que la gent vingui a conèixer el barri».

La iniciativa De copes pel Centre Històric és una idea de l'ACCH que rep el el suport del Comú d'Andorra la Vella amb l'objectiu de dinamitzar la zona. Jordi Minguillon va argumentar que l'activitat no s'organitza per «anar a buscar fer més calaix sinó per donar a conèixer un barri que té un seguit d'equipaments i botigues». I va afegir que «és una manera de fidelitzar el client perquè conegui i agafi confiança». Tant Minguillón com Garcia van coincidir en que la finalitat és que «les persones tinguin una experiència agradable i recordi que hi poden venir a comprar». Minguillón també es va mostrar obert a la possibilitat de que altres zones i barris de la capital puguin organitzar esdeveniments d'aquesta mateixa índole, sempre però, «tenint en compte que és excepcional perquè si esdevé ordinària perd la gràcia que té» va puntualitzar Minguillón.

Més shopping night / El conseller de Promoció Econòmica va avançar que la capital programarà com a màxim 10 dies d'activitats com aquesta a l'any. I va qualificar l'experiència del Centre Històric «de gran èxit per la participació de comerços que hi ha». Els establiments que participen a la iniciativa són 35 comerços i entre 15 i 18 bars i restaurants. Garcia va recordar que en el barri hi ha molts comerços d'alimentació que ben entès «no hi participen perquè no té cap sentit anar a comprar un quilo de botifarra a mitjanit». Val a dir que a més de música, el barri comptarà amb tallers i altres animacions perquè els visitants «s'ho passin d'allò més bé, convidem a tots els ciutadans de la capital i de tot a Andorra a gaudir-ne» va concloure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT