PUBLICITAT

Detingut un jove per haver furtat perfums valorats en 4.500 euros

  • El noi rus ha estat condemnat a sis mesos de presó
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir el passat divendres un jove de 27 anys, de nacionalitat russa i no resident com a presumpte autor de diversos furts de perfums per un valor aproximat de 4.500 euros. La detenció del jove rus es va produir a Encamp. L'home era objecte d'una ordre de recerca i detenció judicial, com a presumpte autor de furts en diversos establiments del Principat comesos durant el mes de març, per un valor aproximat de 4.500 euros.

Per ordenança penal l'home va ser condemnat a sis mesos de presó substituïts per set anys d'expulsió del Principat. Aquesta detenció forma part de les cinc que va efectuar la Policia durant la setmana del 3 al 9 de juny.

El passat dijous els agents van detenir a Andorra la Vella una dona no resident de nacionalitat xinesa de 28 anys, com a presumpta autora d'un delicte d'usurpació d'identitat. La patrulla va ser requerida pel servei de seguretat d'un centre comercial que havia controlat la dona pel furt d'un cartró de tabac. La jove es va identificar davant els agents amb un document de demanda d'asil expedit a França, i els agents van constatar que la fotografia no corresponia a la dona. Finalment, la jove es va identificar amb la seva veritable identitat. Per ordenança penal va ser condemnada a quatre mesos de presó substituïts per cinc anys d'expulsió del Principat.

Per últim, la Policia va detenir la passada setmana tres persones – una resident espanyola de 48 anys, una resident francesa de 45 anys i un resident rus de 50 anys – per haver superat la taxa d'alcoholèmia permesa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT