PUBLICITAT

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu compleix la majoria d'edat

  • L'ajuntament prepara tot d'activitats perquè grans i petits s'acostin a la instal·lació cultural
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Un usuari surt de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell Foto: tony lara

LLa Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell compleix aquesta any el seu divuitè aniversari i per commemorar la seva majoria d'edat organitza un programa d'activitats i actes que tindran lloc al llarg d'aquest mes de juny. Així, demà dimecres 12 de juny, la biblioteca visitarà la llar d'infants Xics del col·legi La Salle. Aquesta activitat porta per títol L'hora del conte i va adreçada als infants de 0 a 3 anys, d'edat. De de les deu del matí fins a les dotze del migdia, els menuts gaudiran d'un conte que els serà narrat. Aquesta mateixa activitat també es farà a les llars d'infants municipals La Grandalla i Els Minairons, dimecres, 19 de juny, a partir de tres quarts de deu del matí.

Mentrestant, divendres, 14 de juny hi haurà un taller de ceràmica a càrrec de Carme Invernon, a dos quarts de sis de la tarda. Per participar-hi cal inscriure's a la mateixa Biblioteca Sant Agustí. El colofó dels actes per celebrar els divuit anys de la biblioteca Sant Agustí de la Seu serà dissabte 29 de juny, a les onzedel matí, amb l'espectacle per a tota la família Mag, mec, mic... màgia! amb el Mag Reivax. Seguirà, a dos quarts de dotze del migdia, l'acte de lliurament de premis del concurs de contes Contes que compten.

Es tracta del certamen literari organitzat per la Biblioteca Sant Agustí de la Seu i RàdioSeu, i que aquest any arriba a la cinquena edició. Com en els darrers anys, el concurs estableix cinc categories segons l'edat dels autors: dels 10 als 11 anys (categoria A), dels 12 als 13 anys (categoria B); dels 14 als 15 anys (categoria C); dels 16 als 17 anys (categoria D), i a partir dels 18 anys (categoria E).

La Biblioteca també ha programat l'exposició Pedra Seca de fotografies d'Emili Boada, fins el 29 de juny, a la sala polivalent del centre cívic El Passeig. I fins el 30 de setembre, també exposarà els 100 llibres que no pots deixar de llegir, Els imperdibles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT