PUBLICITAT

El CV Andorra no trova espònsors per les retransmissions a Canal +

  • Andorra Turisme rebutja una oferta de 108.000 ? per tenir publicitat en els 22 partits que s'emetran
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Garcia (esquerra) i Olivera, en un duel del curs passat amb el Vecindario Foto: TONY LARA

Canal + apostarà pel vòlei la temporada 2013-2014 i cada cap de setmana retransmetrà un partit en directe de Superlliga, la màxima categoria espanyola en la qual milita el Club Vòlei Andorra. La Real Federació Espanyola (RFEVB) continua un any més sense baixar les tarifes per participar en la lliga però a canvi, aprofitant aquesta nova font d'ingressos, ha cedit els drets televisius als clubs perquè puguin tenir més recursos econòmics.

El club que presideix Natxo Maset té ara doble feina, ja que a banda d'estar buscant des de fa quatre anys un espònsor principal, ara ha de trobar també un patrocinador interessat en rebre publicitat gràcies a les retransmissions de Canal +, però aquest tampoc no acaba d'arri bar.

22 PARTITS EN DIRECTE / Per variar és Lluís Hillaire, l'entrenador multiusos, qui s'encarrega de buscar possibles interessats. La primera porta en la qual va picar va ser Andorra Turisme, l'entitat parapública que s'encarrega de vendre el nom del país lluny de les nostres fronteres, però ha dit que no. «Vam fer una oferta de 108.000 euros. Són 22 partits en directe a més de la repetició en altres canals específics d'aquesta cadena de pagament», va explicar Hillaire sobre l'impacte que televisiu que tindria un espònsor. Una publicitat que s'estendria també als canals autonòmics, els quals també tindran llibertat per emetre els partits dels equips vinculats a la seva zona geogràfica.

Es tracta d'una important propaganda en un canal d'àmbit estatal, tot i que sigui de pagament, però malgrat tot la resposta d'Andorra Turisme ha estat un no. «No sabem si ara que el River no necessita els diners per jugar a l'ACB sí que estaran interessats, però nosaltres anem buscant d'altres opcions per tractar de què el club tingui més ingressos, que els necessitem i molt. Estem una mica farts d'aquest tema del bàsquet i no volem comparar-nos amb ningú però Andorra té un equip en l'elit del vòlei i sembla que no es valora gens», va dir un Hillaire que va mostrar la preocupació per la situació econòmica del CV Andorra: «Hem tancat la temporada números negatius».

NECESSITA 50.000 EUROS MÉS / Precisament per això el CV Andorra, que percep una subvenció pública de 108.000 euros, va demanar 50.000 més –això va ser al febrer i no hi ha hagut resposta, per la qual cosa el club entén el silenci de l'Executiu com un no– per poder sobreviure en la Superlliga.

El pròxim 5 de juliol és la data límit que tenen els clubs per oficialitzar la seva inscripció en la màxima categoria del vòlei espanyol i amb aquest pressupost l'entitat tricolor sap que no podrà ni tan sols arribar al balanç zero en la pròxima campanya, com ja ha passat en la ja finalitzada. Ja hi ha un deute del club que està avalant el propi Hillaire i la bola no pot continuar fent-se més gran, a banda de què el tècnic vol formar un grup «amb cara i ulls», més competitiu que el que ja hi havia malgrat que ara per ara es donen per fetes les retirades de José Garcia i Borrego, a més de l'adéu de la promesa Garrido, que marxa a estudiar a França.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT