PUBLICITAT

La neu dóna la benvinguda a la nova fauna

  • Les jornades de portes obertes al parc d'animals de Naturlàndia van estar marcades per les nevades, tot i així, el cap de setmana es va tancar amb un balanç que superarà els 1.700 visitants, un èxit de participació
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto: ANA/M.J.

La neu va ser la protagonista de la primera jornada de portes obertes del parc d'animals de Naturlàndia. Però cap a mig matí de dissabte va parar de nevar a la cota 2.000, on es troben les instal·lacions del nou parc d'animals, i finalment la millora de les condicions meteorològiques va permetre que el primer dia es tanqués amb un balanç de 700 persones que es van acostar al parc per descobrir-hi les noves instal·lacions. En canvi, el segon dia de portes obertes, ahir diumenge, tot i la pluja persistent, el nombre de visitants va superar el miler segons va informar el Comú de Sant Julià de Lòria. Les dades definitives de freqüentació no es faran públiques fins aquest matí.

Valoració positiva

La directora comercial de Naturlàndia, Vicky Grau, va reconèixer que «el mal temps ens ha fet la guitza» i es va emplaçar a la setmana vinent, amb la coincidència del mundial de trial que se celebrarà a la parròquia per «tenir una bona afluència de públic i també perquè esperem que el boca a orella funcionarà de cara a l'estiu». El director del parc, Miquel Naudí, va explicar a l'ANA que en aquesta primera setmana d'obertura no s'ha detectat cap canvi en la conducta dels animals que s'estan adaptant molt bé al medi. I va assenyalar que «s'han acostumat a veure gent». Naudí va explicar que hi havia més soroll al parc quan estava en obres que ara que és obert al públic.

Ahir a la tarda, el Comú de Sant Julià va anunciar que l'afluència de públic durant tot el diumenge no només es va mantenir sinó que va augmentar de manera considerable superant el miler de visitants. I a l'espera de les dades definitives de Naturlàndia, també va avançar que més de 1.700 persones van visitar el parc d'animals al llarg dels dos dies de descoberta programats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT