PUBLICITAT

Yann Fernández finalitza 6è a l'Espanyol d'Arinsal

  • El Comú de la Massana obre les portes per tornar a acollir proves com aquesta a la parròquia
EL PERIÒDIC
ARINSAL

El Campionat d'Espanya i de Catalunya de biketrial es va disputar ahir a Arinsal, sota la pluja i amb 60 participants, i amb l'andorrà Yann Fernández en la 6a posició. La jornada, marcada per la pluja, va mostrar uns circuits especialment complicats per l'aigua, el que va fer que fos una jornada amb moltes relliscades i errades. La victòria va ser per a un excampió del món, Armand Mollà, que va vèncer sobradament un Dani Comas (actual campió del món) que va patir els efectes de la pluja. Després de la competició, el cònsol major de la Massana, David Baró, va mostra la predisposició del Comú per tornar a tenir una competició de biketrial a la parròquia en un futur immediat.

Yann Fernández va ser 6è en una jornada en què «podia haver estar vuitè o últim», segons va dir ahir el ciclista. «Apuntava per poder fer 4t o 5è ben bé, però finalment he fet passos on jo no comptava que en faria ,i caigudes que no m'esperava perquè relliscava molt». Amb tot, Fernández va reconèixer que les condicions, tot i ser «molt complicades», eren «iguals per tothom». «Simplement no podies fallar, si fallaves et quedaves fora, i jo ho he fet», va cloure. El podi, amb Mollà i Comas, el va completar Ferran Granollers. En 4a posició va acabar Juan Pedro Garcia i 5è va ser Nacho Heredia.

Després d'aquesta prova, Fernández viatja diumenge a Nove Vizeli (República Txeca) per disputar la Copa d'Europa de categoria elit, on espera finalitzar «entre els 8 primers», segons va dir ahir. A l'anterior cita a Eslovàquia ja va acabar 8è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT