PUBLICITAT

Puig anuncia facilitats per a les empreses que vinguin a Andorra

  • El conseller considera que el Principat ofereix oportunitats pels empresaris catalans
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Martí i Alcobé, es miren, sota la mirada atenta de Puig. Foto: TONY LARA

El conseller d'Empresa i Ocupació del Govern de Catalunya, Felip Puig, va afirmar ahir que si hi ha oportunitats per les empreses catalanes, «facilitarem aquesta obertura d'un petit país però amb el que tenim molts vincles». Puig va indicar que la seva principal preocupació com a conseller català és l'economia i l'atur i que si han d'assumir alguna decisió «de coratge» no els tremolaran les cames.

El conseller va ser l'encarregat d'inaugurar la segona jornada de la Trobada Empresarial al Pirineu. Posteriorment, va fer camí cap a Andorra per a trobar-se amb el cap de Govern, Toni Martí, i amb el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, per parlar sobre la situació econòmica global i en particular de la de Catalunya i la d'Andorra. Sobre aquesta visita programada Puig va assegurar que manté comunicació fluïda amb l'Executiu de Toni Martí i amb empreses catalanes i del Principat, afirmant que facilitaran l'obertura, «aquest nou escenari perquè Andorra també està patint econòmicament i perquè ofereix oportunitats per a empreses catalanes», va informar a l'ANA.

Felip Puig ja va visitar Andorra l'octubre del 2011, llavors com a conseller d'Interior, per reunir-se amb el seu homòleg Marc Vila.

Ja en clau catalana i espanyola, Puig va manifestar que s'està negociant amb el ministre d'Hisenda espanyol, Cristóbal Montoro, l'objectiu de dèficit; de l'altra, s'està plantejant amb el Govern la transició nacional; també amb les empreses s'està parlant de la competitivitat i amb les persones aturades per recuperar l'ocupació, va indicar Puig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT