PUBLICITAT

El Monoprix d'Illa Carlemany serà Caprabo a partir del juliol

  • El grup Escale perd la marca blanca francesa, també al supermercat de la capital
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'entrada del Monoprix, que serà Caprabo a partir del juliol Foto: ONA MORANTE

El supermercat Monoprix, present a la planta baixa d'Illa Carlemany des de la inauguració del centre comercial l'any 2009, serà substituït per la franquícia Caprabo, que ja té oberts dos altres establiments al país. L'empresa catalana s'instaura al centre comercial després de tancar un acord amb el Grup Escale, que és qui gestionava el Monoprix. La obertura de Caprabo està prevista per mitjans de juliol. La transició es farà de manera que no caldrà tancar cap dia el supermercat al públic, segons va confirmar el grup andorrà.

D'aquesta manera, la marca francesa Monoprix, amb productes propis de marca blanca, es deixarà de comercialitzar a Andorra. Problemes amb el subministrament han motivat aquesta decisió. En conseqüència, tampoc hi haurà productes Monoprix al centre comercial Escale de la capital, ubicat a l'avinguda Meritxell. Encara s'ha de concretar quina marca blanca es comercialitzarà en aquest supermercat.

Pel que fa al Caprabo que s'obrirà a Illa Carlemany, ocupa una superfície de 1.820 metres quadrats. Es tracta de la botiga franquiciada de Caprabo més gran que hi ha a Andorra i donarà feina a 60 persones. L'empresa també té establiments a Canillo i a la Massana.

Tal i com van informar tant Caprabo com el grup Escale –ara anomenat Centre Comercial Andorrà–, la nova botiga franquiciada inclourà, a més de les marques blanques de l'empresa catalana, totes les seccions de producte fresc amb venda tradicional –carnisseria, xarcuteria, cremaria, peixateria, forn, fruita i verdura–, així com productes ecològics de salut i de producte local.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT