PUBLICITAT

Peñarroya té una clàusula de rescissió inferior als 10.000 euros

  • El tècnic té un any més de contracte, però el seu nom sona per equips d'ACB com Fuenlabrada
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Joan Peñarroya, pensatiu, dijous a la nit durant el matx contra el Lucentum d'Alacant Foto: TONY LARA

El tècnic del BC Andorra, Joan Peñarroya, sona des de fa molt temps com a futurible en clubs d'ACB. El seu nom ha crescut molt després d'aquesta temporada en què ha portat un bloc de jugadors, a priori modest, a lluitar pel màxim en l'Adecco Or com era l'ascens a l'ACB. No ho han aconseguit, però en la pista i en el panorama basquetbolístic espanyol han deixat un regust de gran equip. És per això que el manresà és un entrenador ara amb renom, amb catxé, i així a cada dia que passa augmenten els pretendents. Però Peñarroya té un any més de contracte amb el club andorrà, de la mateixa manera que només dos dels jugadors de l'actual plantilla, Dani Pérez i Pablo Sánchez. La clàusula de Peñarroya, tot i el seu catxé d'ara, és de menys de 10.000 euros que hauria de pagar un equip d'ACB si se'l vol endur.

El primer club que va sonar va ser el Manresa, cosa que el tècnic va voler descartar en el seu moment amb una declaració contundent que, en tot cas, no desmentia res: «Joan Peñarroya és l'entrenador del River Andorra». Ara, però, és el Fuenlabrada, segons la informació que publicava ahir a un mitja de comunicació espanyol, sense citar però cap font.

Des del BC Andorra, no en saben res de possibles contactes de Peñarroya, i el tècnic ahir tampoc no estava localitzable, així que tot queda en el ni confirmo ni desmenteixo.

SIMILAR CLÀUSULA PER A DANI PÉREZ / Dani Pérez és l'altre gran valor del club. El base i Pablo Sánchez són els únics dos jugadors que tenen contracte per a la pròxima temporada. El base català està en una situació similar a Joan Peñarroya, és a dir que si arriba un club ACB i truca a la seva porta, ha de pagar una clàusula que també és inferior als 10.000 euros.

Diferent és el cas del càntabre Pablo Sánchez. En el seu cas, és el club qui té la clàusula: si el River Andorra no vol comptar amb ell, hauria d'abonar al jugador una quantitat que estaria entre els 5.000 i els 10.000 euros.

SOLANA: «FARIA EL MATEIX EQUIP» / El director general del BC Andorra, Francesc Solana, va manifestar ahir que, «si pogués», faria «el mateix equip» per a la pròxima temporada. Ara bé, a partir d'ara comencen les converses creuades entre jugadors, agents i clubs, i tot pot passar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT