PUBLICITAT

Loan, en els tests per ser a les 24 Hores de Le Mans

  • «Serà difícil disputar-la, però em servirà per l'any vinent», assegura el pilot
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Loan, amb el bòlid de l'equip Oreca Foto: el periòdic

La intenció del pilot Àlex Loan és poder disputar les 25 Hores de Le Mans, però la realitat és que serà molt complicat. Ell mateix ho assumeix, però el fet d'haver entrat en els tests previs que cada pilot ha de superar per tenir el vistiplau, sembla ja un pas important. «He d'aprofitar aquesta oportunitat», va dir el lauredià. «Serà molt difícil poder disputar la cursa aquest any però em servirà en vista a l'any vinent», hi va afegir. Els tests seran demà diumenge.

Per a aquesta cita cal reunir un important pressupost i ja no queden volants disponibles en els equips inscrits. Per això les dificultats. L'equip Oreca ha afegit sis voltes a les 14 inicialment previstes per a Loan. El circuit serà 13,605km i utilitza una part dels circuits permanents del Bugatti i Maison Blanche i una gran part, no permanent, les carreteres de circumval·lació de la ciutat de Le Mans.

Estic molt content de poder fer aquests entrenaments per a poder veure el circuit i les dificultats d'una cursa tan especial com la de les 24 hores», va manifestar el jove pilot andorrà, que hi va afegir que espera donar un bon rendiment: «Espero mantenir el bon nivell d'Imola i seguir progressant».

Una bona gestió del trànsit serà cabdal per poder realitzar bons temps que seran la referència final per convèncer els possibles equips interessats a fer-li participar en l'edició de l'any 2014. S'espera també una complicació afegida pel test del diumenge. Es tracta de la pluja. Loan haurà de concentrar-se al màxim en el seu pilotatge per evitar qualsevol error que podria interrompre el seu programa de treball i rendiment.

La cursa de les 24 Hores de Le Mans compleix aquest any la seva 90a edició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT