PUBLICITAT

Caprabo substituirà el Monoprix d'Illa Carlemany a partir del juliol

  • La signatura de l'acord ha anat a càrrec del director general de Caprabo, Alberto Ojinaga, i el president de Centre Comercial Andorrà, Manel Cerqueda
07062013-caprabo
El director general de Caprabo, Alberto Ojinaga, i el president de Centre Comercial Andorrà, Manel Cerqueda, han signat l'acord.

Caprabo ha arribat a un acord amb el Grup CCA (Centre Comercial Andorrà, també anomenat anteriorment Grup Escale) per a l’obertura d’una botiga de 1.820 metres quadrats al Centre Comercial illa Carlemany en règim de franquícia, que substituirà el Monoprix que hi ha actualment. Es tracta de la botiga franquiciada de Caprabo més gran i donarà feina a 60 persones. Està previst que l'establiment obri les seves portes la primera quinzena de juliol.

La signatura de l'acord ha anat a càrrec del director general de Caprabo, Alberto Ojinaga, i el president de Centre Comercial Andorrà, Manel Cerqueda. El primer l'ha considerat un pas molt important en el mercat d'Andorra, on ja disposen d'una botiga a la Massana i una a Canillo, i ha destacat el fet que aquesta tercera s'ubiqui en un lloc estratègic, complementat per un centre comercial que ja és una referència al país. De la seva banda, Cerqueda ha indicat que l'acord amb Caprabo suposa un salt qualitatiu per potenciar 'el nostre lideratge en qualitat i servei a uns preus ajustats al context en el qual vivim'.

Tal com han informat a través d'un comunicat, la nova botiga franquiciada d'Andorra inclou totes les seccions de producte fresc amb venda tradicional –carnisseria, xarcuteria, cremaria, peixateria, forn, fruita i verdura, així com un ampli assortiment de productes ecològics de salut i de producte local.

El nou Caprabo substituirà el supermercat Monoprix que fins ara hi havia a illa Carlemany, ja que la marca francesa hauria decidit deixar d'estar presents al país, segons les fonts consultades per l'ANA. Centre Comercial Andorrà, de la seva banda, de moment no ha avançat el futur del supermercat Monoprix ubicat al centre comercial Escale.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT