PUBLICITAT

GORKA AIXÀS «Amb perspectiva veurem que el que hem fet és molt gran»

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El president, Aixàs, pensatiu a la banqueta, abans del partit Foto: TONY LARA

Gorka Aixàs, president del BC River Andorra, va acabar ahir agafant-se el cap a la llotja, mirant el terra, trist, però va analitzar la derrota. «És dur, és molt complicat», va dir, «però amb la perspectiva veurem que el que hem fet aquí és molt gran, i hem d'estar contents». «Al final si la derrota ha estat per 30 punts, 25 o només un, és intranscendent», hi va afegir. Per al màxima mandatari de l'entitat, ahir no era un dia per començar a pair la derrota, però també per començar a pensar en les coses bones que deixa aquesta campanya: «No és per estar tristos o enfadats pel partit, sinó que hem d'estar contents per la temporada». Per al president, la batalla que ha plantejat en tot moment la plantilla, ha estat el millor. «Hem arribat aquí amb unes condicions molt difícils i hem lluitat fins el final», va dir en referència al seguit de lesions i problemes que ha hagut de superar l'equip.

Pel que fa a l'ampla derrota, de 24 punts de diferència, Aixàs va assegurar que era el de menys, perquè segons ell aquest duel no era el reflex de res, tot i que també assumia que, al final, «tothom acaba en el seu lloc i el nostre avui ha estat aquest». «No hi ha altra, tant se val si mereixíem o no acabar així, la cosa ha anat d'aquesta manera i no hi ha més».

Aixàs va destacar tota «la feina que hi ha hagut per arribar fins aquí», i hi va afegir: «En seguirem fent». De moment, va continuar, el que toca ara és «fer un reset».

Respecte al futur de l'equip, la temporada vinent novament a la Adecco Or, el president va parlar de supòsits: «Farem igual que aquesta temporada, suposo que intentarem fer el millor equip que podrem». I hi va cloure: «Farem com sempre: hem caigut i ens tornarem a aixecar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT