PUBLICITAT

El SEP veu inviable arribar a un acord aquest mes

  • El sindicat assegura que no han rebut queixes per l'iPad
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les reunions entre els sindicats i el Govern Foto: ANA / M.T.

La presidenta del Sindicat d'Ensenyament Públic (SEP), Eva Choy, va manifestar ahir que la negociació que porten a terme els sindicats amb el Govern per reformar els complements de jubilació dels funcionaris «no acaba d'avançar», ja que s'han tocat diversos punts «bastant per sobre» però no s'ha concretat res. Per aquest motiu, veu inviable del tot que a final de mes s'hagi arribat a assolir algun acord, i va afegir que precisament aquesta setmana no s'han reunit cap vegada perquè se'ls ha donat temps per analitzar la documentació que el Govern els ha facilitat.

Choy confia que el Govern no presentarà el projecte de llei per la seva banda, i va recordar que abans d'aprovar-se, la modificació ha de passar per la comissió consultiva. La presidenta del SEP va assegurar que el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, «no ens ha posat mai un termini i vull creure que no hi é. Així, confia que el ministre compleixi amb les declaracions fetes aquest dimecres, assegurant que disposen de certa «flexibilitat en el calendari».

D'altra banda, pel que fa a la implantació del Pla Estratègic de renovació i millora del sistema educatiu andorrà (Permsea), que preveu la implantació de la tauleta digital, Choy va informar que, de moment, no han rebut cap comentari negatiu, a l'espera de celebrar una reunió dilluns vinent. Així, va indicar a l'ANA que, de moment, donen suport als plans del Govern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT