PUBLICITAT

Batalla insta als empresaris a «compartir estratègies»

  • Ron creu que la dació en pagament «incrementa la desigualtat social»
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Foto: ANA/M.C.

 La 24a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu –patrocinada per Crèdit Andorrà– va començar ahir amb un èxit de participació, uns 600 participants dels quals una vuitantena procedents d’Andorra. L’encarregat de donar el tret de sortida a les jornades va ser l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, que va considerat que la Trobada és un bon moment per «parar i replantejar objectius, compartir objectius, reptes i dificultats amb gent que comparteix la situació que cadascú de nosaltres vivim». Batalla va instat els empresaris a «bastir una visió més col·lectiva» i a «compartir estratègies i voluntats», informa l’ANA.
El president del Banco Popular, Ángel Ron, va opinar durant la seva conferència que la Llei hipotecària no és la causa dels desnonaments que es produeixen sinó que l’atur és el responsable d’aquestes situacions. Segons Ron, la dació en pagament «incrementaria la desigualtat social, faria disminuir el valor dels habitatges, els bancs finançarien menys i es produirien menys transaccions». El president d’aquesta entitat va apostat per «recuperar el somni de l’euro» amb la unió bancària i fiscal europea i va considerar que la internacionalització de les petites i mitjanes empreses ajudarà a la recuperació econòmica d’Espanya.
Ron va analitzar la situació del sistema financer espanyol marcat com el conjunt de l’economia per una «alta incertesa».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT