PUBLICITAT

Llovera rep el motor en temps just per poder lluitar pel triomf a Lorca

  • L'andorrà gairebé no ha pogut rodar abans de l'inici de la 2a cita del Campionat d'Espanya de terra
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Llovera es posa les proteccions a dins de l'habitacle del seu Abarth Grande Punto S2000 Foto: FOTO ESPORT

En el Ral·li de Cervera amb què es va obrir el Campionat d'Espanya de ral·lis de terra, el motor de l'Abarth Grande Punto S2000 d'Albert Llovera es va trencar en la penúltima especial. Per culpa d'això, l'andorrà hi va haver d'abandonar, i ara té una segona oportunitat, a Lorca, de lluitar per la victòria demà dissabte. Però no serà fàcil, entre altres coses perquè el motor va arribar aquesta mateixa setmana «en condicions», i Llovera i el seu copilot, Àlex Haro, no l'han pogut provar. «Encara intentarem fer alguns quilòmetres en una pista propera a Lorca per estirar músculs i recuperar sensacions al volant», va dir el pilot.

El trencament del motor a Cervera va ser una mala notícia per a Llovera, però Lorca és un terreny que coneix molt bé i on ja sap el que és guanyar. L'any passat va ser la primera edició d'aquest Ral·li Terres Altes de Lorca, i Llovera hi va vèncer amb autoritat. «Després dels problemes de la cita inicial, és molt important per a nosaltres estar entre els millors a Lorca», va manifestar aquesta setmana el pilot andorrà tot just abans de viatjar. Llovera recordava els problemes que han tingut per preparar aquesta competició. «El temps ha passat molt de pressa i no hem pogut disposar del motor en condicions fins a aquesta mateixa setmana», confirmava l'andorrà, que va destacar la feina de PCR Sport, que han hagut de «treballar contra-rellotge», segons l'andorrà, que valora el fet d'estar «en el podi de sortida de Lorca».

El recorregut previst per aquest Ral·li de Lorca tindrà un total de 281,24km dels quals 97,40km seran de velocitat, repartits en vuit especials (quatre de diferents). Com a novetat, en aquesta edició es premiarà la millor passada en un salt que es troba situat en la meitat de l'especial C, primera del bucle que es disputarà per la tarda. Les especials a disputar seràn: A (7,70 km) i B (13,30 km), configuren el bucle inicial que es disputarà dues vegades, mentre que les especials C (13,30 km) i D (14,40 km) estaran a l'escenari que hauran de superar els equips en les seccions finals del ral·li.

La carrera s'iniciarà a les 8.30h de demà. Els equips que superin el recorregut faran la seva entrada al parc tancat final a partir de les 17.55h. El centre neuràlgic del 2n Ral·li Terres Altes de Lorca estarà situat en el Centre Comercial Parc Almenara.

CONFERÈNCIA A LORCA / Els compromisos de Llovera són molts, i així el desplaçament a Lorca ha estat complet abans de la competició. Ahir a la nit va impartir una conferència sobre «com superar les barreres que els discapacitats ens trobem en el dia a dia». Aquesta conferència va estar organitzada per l'associació ASDIFILOR de la localitat murciana.

Llovera segueix amb el frenètic ritme per diferents actes que considera bàsics: «Aquesta primera part de la temporada ha estat marcada pels desplaçaments, per tenir un contacte directe amb els sponsors, possibles sponsors i actes socials en els quals l'objectiu és intentar transmetre les meves experiències, tant d'aspectes esportius com d'altres facetes de caire més general però, sempre en relació amb el món dels discapacitats».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT