PUBLICITAT

El Pàdel Serradells acull el Circuit BMW Grand Tour

  • El torneig s'inicia dijous vinent fins diumenge 16, i demà es tanquen les inscripcions, que ja arriben a 48 parelles
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Ahir es va presentar la segona edició del Circuit BMW Pàdel Grand Tour que acull Andorra després que la temporada passada l'amfitrió fos AnyósPark. En aquesta ocasió, serà el Pàdel Club Serradells l'organitzador d'una prova que tindrà lloc des del pròxim dijous fins el diumenge 16 de juny. Les inscripcions encara estan obertes fins avui a les 22.00h, però de moment ja se superen les previsions, ja que si a Anyós hi van haver 22 parelles, ahir ja hi eren 48 les inscrites per als Serradells.

El 3er Circuit BMW Grand Tour es disputa en 20 proves arreu d'Espanya, i des de fa dos anys que hi ha una cita al Principat. En total, de les 11 proves que ja s'han disputat –aquest cap de setmana el torneig serà a Madrid– n'han sumat 900, de parelles. El diumenge, dia de les finals, hi haurà un Clínic de Gabriel Recca i Sebatian Nerone, dues figures mundials d' aquest esport.

A l'acte hi van assistir Jordi Minguillón, cònsol menor d'Andorra la Vella, Ronald Cabrera, de Marketing i CRM, de Pyrènèes Automoció, i Eduard Magrinyà, president Pàdel Club Serradells.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT