PUBLICITAT

El Trail permet a la FAM augmentar el calendari a sis cites

  • Tindrà una més que l'estiu passat i cada corredor podrà puntuar els cinc millors resultats
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Ferrari, Maestre i Iscla, ahir a la seu de MoraBanc Foto: E. L. / MORABANC

La Copa d'Andorra de curses de muntanya creix pas a pas cada estiu que arriba i en aquest 2013 la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) ha augmentat a sis les proves del calendari, una més que l'any passat.

La prova nova és el Trail, la cursa de 35 quilòmetres que engloba l'Andorra Ultra Trail Vallnord i que es disputarà el 22 de juny, sent la segona cita del circuit nacional. Una setmana abans, el 15 de juny, es donarà el tret de sortida amb la Vertical dels Isars. La tercera prova, la Travessa d'Encamp, està emplaçada per al 7 de juliol, la Travessa de la Massana i Ordino el 4 d'agost, la Travessa de Canillo el 14 de setembre i per acabar, el 20 d'octubre, es farà el Cross Vertical-Prat Primer. «Intentem fer una calendari variat i aquest any la neu no crec que perjudiqui a nivell de participants. No genera perill per pujar i per tant de cara a la primera prova no serà cap problema», va manifestar el director tècnic, Carlo Ferrari.

A nivell de resultats, la XXVI Copa d'Andorra es basarà per a cada corredor en puntuar en cinc proves per a les categories júnior i sènior, i quatre per a cadets, infantils i alevins. L'equip sènior de la FAM, en principi, serà com sempre part activa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT