PUBLICITAT

Exhaurides en tres hores les entrades de 15 euros pel Cirque du Soleil

  • A causa de l'allau es van produir saturacions del sistema de reserves
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGODANY

Periodic
La web visitaandorra.com informant que les entrades s'han exhaurit. Foto: EL PERIÒDIC

Les entrades amb seient per veure l'espectacle Scalada del Cirque du Soleil es van exhaurir ahir en només tres hores. Així ho va comunicar Andorra Turisme en un comunicat, en què posava de relleu que la pràctica totalitat dels 1.500 tiquets han estat comprats per andorrans o per residents al país.

Les 1.500 entrades assegudes que hi havia a la venda es van esgotar durant el matí. Aquest dilluns passat, ja se n'havien adquirit 300 entre els tiquets a la venda a través de la pàgina web www.visitandorra.com, i també a través de les reserves fetes a l'Oficina Nacional de Turisme. Finalment, ahir al matí es van acabar de vendre les 1.200 entrades que quedaven en només tres hores.

Andorra Turisme va assenyalar que a causa de l'allau de peticions de compra durant el matí es van produït saturacions puntuals del sistema de gestió de reserves. Per aquest motiu, les demandes es van atendre o per telèfon o bé directament a l'Oficina Nacional de Turisme.

El comunicat va recordar que totes aquelles persones interessades en veure l'espectacle del Cirque du Soleil encara tenen a la seva disposició entrades de peu (gratuïtes) les quals es poden reservar a través del web www.visitandorra.com. Els que ja han fet la prereserva, poden començar a fer la reserva final.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT