PUBLICITAT

La Policia deté 12 persones en set dies

  • Dos dels arrestos són per maltractaments a la parella
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir dotze persones per diversos delictes comesos durant la setmana passada. Concretament les detencions es van dur a terme per presumptes delictes contra el patrimoni (4), contra la seguretat del trànsit (2) i altres delictes (6).

La Policia va detenir el 30 de maig un andorrà de 29 anys com a presumpte autor d'una temptativa de furt amb força en un establiment comercial. Posteriorment, diumenge a la matinada la Policia va detenir dos andorrans de 20 anys, com a presumptes autors d'un furt i d'ús d'un vehicle automòbil. El conductor, en el moment que van ser controlats, no disposava de l permís de conduir.

També diumenge, els agents van detenir un andorrà de 22 anys, com a autor de furt. Els fets es remuntaven al dia 16 de maig, quan s'havia cursat una denúncia per la sostracció de quatre llantes d'un turisme.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, l es va detenir a dues persones per sobrepassar el nivell d'alcoholèmia permès. La primera detenció es va produir el dissabte a un resident portuguès de 48 anys i la segona el diumenge a un resident mexicà de 31 anys.

D'altra banda, dimarts, la Policia va detenir pels voltants de les pistes d'esquí de Grau Roig, un home no resident de nacionalitat espanyola de 44 anys, com a presumpte autor d'injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia. Per ordenança penal se l'ha expulsat del país durant cinc anys.

La Policia també va detenir tres persones més. Dimarts els agents van detenir a Ordino un andorrà de 62 anys com a presumpte autor d'amenaces de mort. La patrulla va ser avisada per una dona que deia sentir-se atemorida per un home. També es van realitzar dues detencions per presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. En la primera es va detenir un home resident de nacionalitat espanyola de 63 anys, i en la segona un home resident de nacionalitat portuguesa de 38 anys.

Finalment, el passat divendres els agents van detenir un home resident de nacionalitat portuguesa de 28 anys, com a presumpte autor d'injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia.

A Aquestes detencions se li ha de sumar la del gerent del FC Andorra, Emili Puig, com a presumpte autor d'uns delictes contra l'ordre socioeconòmic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT