PUBLICITAT

Dani Pérez es farà una prova demà per saber si podrà jugar

  • Dels 6 centímetres de trencament que es va fer a l'abductor, encara en tenia 2 la setmana passada
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Dani Pérez, el dia que es va trencar, el 12 de maig en el segon partit de les semifinals contra el Càceres Foto: TONY LARA

Fa unes setmanes la seva baixa es considerava el problema més greu del món, però el rendiment de la plantilla del River Andorra ha estat tan espectacular des de llavors, que ara sembla que ningú no recordi que Dani Pérez, el millor base de la LEB Or, és al club del Principat mirant els partits des de la banqueta i sense poder participar-hi. En la final del play-off encara no ha jugat ni un minut, tot i que ha viscut els partits des de la banqueta i vestit de curt, i fins i tot formant part de la roda d'escalfament inicial. Demà se li farà una ecografia per veure si el seu trencament permetrà o no la seva presència dijous, en la final de les finals contra el Lucentum d'Alacant. La setmana passada, encara tenia una ferida de dos centímetres.

Quan Dani Pérez va caure lesionat, el passat 12 de maig contra el Cáceres en la segona jornada de les semifinals del play-off, de seguida que ho va notar es va llançar a terra amb mostres evidents de dolor. No era per menys, perquè les proves que es va fer van determinar un trencament muscular a l'abductor de sis centímetres. La teoria mèdica, sempre depenent del pacient, parla d'un centímetre de curació per setmana, i des de llavors n'han passat tres. La recuperació que ha fet Pérez ha estat intensa i, sobretot, intensiva, i així la setmana passada, en l'últim control que es va fer el jugador, el trencament era de dos centímetres.

Demà tornarà a fer-se una ecografia, i llavors es veurà com ha evolucionat l'abductor. En tot cas, la presència de Dani Pérez dijous en el partit definitiu segueix sent una incògnita que només resoldrà el tècnic Joan Peñarroya a les 21.00h del dijous, i segons es desenvolupi el matx.

Així mateix, més problemes hi ha encara respecte a altre pilar de l'equip: Justin Safford no va jugar ni un segon en el quart partit contra el Lucentum. Pateix un esquinç abdominal que li fa molt mal. La seva participació també està en dubte.

 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT