PUBLICITAT

La FAF tanca sis amistosos per a la selecció de sala

  • Els tècnics de futbol, Lillo i Velázquez, obren una setmana de clínics
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Velázquez i Lillo, al costat de David Rodrigo, ahir al Holiday Inn Foto: ÀLEX LARA

La Federació Andorrana de Futbol va anunciar ahir que la selecció de futbol sala disputarà quatre partits amitosos, a més dels dos que estan pendents de data definitiva amb Catalunya. Els dos primers seran a Andorra contra Eslovènia, i els dos següents a Gal·les contra aquest combinat. Així mateix, l'actualitat de la FAF també mirava ahir el futbol, ja que al vespre es van oferir les primeres de les dues jornades de conferències previstes per a aquesta setmana, dirigides ahir per Juanma Lillo i Julio Velázquez, tots dos entrenadors d'equips de primer nivell.

La selecció de sala jugarà els dies 23 i 24 de setembre contra Eslovènia en partits amistosos de preparació. Aquests dos enfrontaments seran al Principat, però un mes després el combinat tricolor viatjarà a Gal·les per enfrontar-se a la selecció d'allà, els dies 26 i 27 d'octubre. Així mateix, la FAF va anunciar que les dates per als dos duels previstos amb Catalunya no estan tancades, tot i que es disputaran entre desembre i el mes de gener de 2014 a Catalunya.

LILLO: «JO VINC A ESCOLTAR» / El nou Comitè d'Entrenadors ha aconseguit tenir la primera conferència de tècnics, ahir amb Juanma Lillo i Julio Velázquez. Lillo, la conferència del qual era ‘El meu model de joc, qüestions sobre futbol', va dir que la seva intenció era «escoltar» els tècnics andorrans. La xerrada de Velázquez era ‘Metodologia d'entrenament en funció de com es pretén jugar'.

CANVIS A LA SUB'21 / La sub'21 disputa demà un nou partit del classificatori de l'Europeu, contra Bulgària al Comunal. Ahir el seleccionador Justo Ruiz va donar la llista de 18 jugadors en què hi ha dos canvis respecte a la de la setmana passada. El porter Jordi Rodríguez substitueix Joel Garcia, i de jugadors de camp, no hi serà Aderito Charrua, que deixa el seu lloc a Èric Rodríguez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT