PUBLICITAT

La càrrega i descàrrega a Carlemany només es podrà fer al matí

  • CarlemanyCalidae diu que complicarà encara més la gestió
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge d'un tram de l'Avinguda Carlemany. Foto: ÀLEX LARA

El proper dilluns 3 de juny entraran en vigor els nous horaris de càrrega i descàrrega de mercaderies a l'avinguda Carlemany, tal com recull l'Ordinació que el Comú d'Escaldes-Engordany va aprovar el passat 12 d'abril en sessió de Consell. D'aquesta manera, a partir del proper dilluns els treballs de càrrega i descàrrega a l'avinguda Carlemany, en el tram comprès entre el carrer de la Unió i el carrer del Picó, només es podran realitzar en dies laborables, de dilluns a divendres, de les vuit del matí a les dotze del migdia, tal i com va informar ahir l'ANA.

El Comú va recordar que aquesta modificació, que s'emmarca en el projecte de l'avinguda Carlemany per a vianants, va estar consensuada amb l'Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants d'Andorra (ATMCA). Pel tal de divulgar aquesta informació entre els seus associats, el Comú d'Escaldes-Engordany va enviar una carta a l'ATMCA el passat 22 de maig recordant l'entrada en vigor d'aquesta modificació. A partir de les 12 del migdia els transportistes podran efectuar els treballs de càrrega i descàrrega a la resta de zones habilitades, carrers perpendiculars a l'avinguda Carlemany, així com a l'avinguda del Consell de la Terra. Tal com van acordar el Comú i l'ATMCA, després de l'entrada en vigor d'aquesta modificació s'estudiarà si fa falta habilitar més zones de càrrega i descàrrega.

La presidenta de l'associació CarlemanyCalidae, Esther Santuré, va reiterar que aquesta mesura «complicarà encara més la gestió de l'Avinguda». Tanmateix Santuré va reconèixer també que «calia regular els horaris i hi havia d'haver un límit». Per aquest motiu va afegir que des de l'Associació s'esperaran uns dies abans de valorar l'afectació de les noves mesures.

CONTROLS D'ACCÉS / L'últim capítol del conflicte entre el Comú d'Escaldes-Engordany i l'associació de veïns CarlemanyCalidae pel tancament de l'Avinguda, va ser el recurs d'alçada de l'associació contra l'edicte per instal·lar les càmeres de control d'accés a l'avinguda un cop sigui per a vianants. La cònsol major de la parròquia, Trini Marín, va lamentar que l'associació hagués presentat un nou recurs, i que aquest tingui els mateixos arguments que el primer, assegurant que el Comú no pot fer canvis a l'avinguda perquè és una carretera general titularitat del Govern. La cònsol major va indicar que precisament el Comú ja ha contestat el Govern en relació al primer recurs, reiterant que és un tram de xarxa bàsica i que estan legitimats per poder presentar un edicte per modificar l'avinguda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT