PUBLICITAT

Deu estrelles al 15è Nike Camp

  • La cita serà del 30 de juny al 13 de juliol, amb Muniesa, Roberto, Bartra, Muniain, Rudy, Llull, Navarro o Claver
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un moment de la presentació d'ahir, a Andbank Foto: ÀLEX LARA

La 15a edició del Nike Camp torna al Principat amb un cartell novament de luxe, amb estrelles deu tant en bàsquet com en futbol. Del 30 de juny fins el 13 de juliol, hi seran en dos torns futbolistes com Sergi Roberto, Marc Bartra, Marc Muniesa del Barça, Íker Muniain de l'Athletic de Bilbao, Andreu Fontàs del Mallorca, i en un jugadors de bàsquet de la talla de Víctor Claver (Portland Trail Blazers), Sergi Llull i Rudy Fernández (Real Madrid) i Xavi Rabasea amb el fix al Nike Camp, Joan Carles Navarro (FC Barcelona).

Aquesta nova cita comptarà amb 150 participants en el bàsquet, que arriba aquesta edició a la 16a, i fins a data d'avui ja hi ha 400 inscrits en futbol, tot i que fins a data d'ahir no es van fer públics els futbolistes professionals que hi assistiran. L'objectiu és arribar, en futbol, entre els 600 i 700 nens.

Els joves, de 8 a 16 anys, hi seran als camps de futbol d'Ordino, mentre que el bàsquet serà al pavelló Joan Alay. Així mateix, tant en futbol com bàsquet hi haurà moviments dels nens per diverses instal·lacions del país, com l'estadi d'Aixovall, el Comunal d'Andorra la Vella, el complex esportiu d'Els Serradells o el Lycée Comtes de Foix.

Juanjo Rovira, director del Campus, va destacar ahir durant la presentació a Andbank que la presència dels cracks és sempre garantia d'èxit de participació, tot i mostrar la seva sorpresa perquè hi hagués un número tan gran d'inscrits tot i que encara no se sabien els professionals que hi serien al Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT