PUBLICITAT

L'advocat d'Emili Puig és membre del Comitè de Competició de la FAF

  • La Federació es desmarca de l'afer del club tricolor en estar afiliat a la homòloga espanyola
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Josep Anton Silvestre, del bufet Silvestre Advocats i Associats, és l'encarregat de defensar els drets d'Emili Puig en el cas Futbol Club Andorra i també és un dels membre del Comitè de Competició de la Federació Andorrana de Futbol (FAF).

Aplicant la llei no existeix cap motiu perquè el lletrat que defensa els drets de l'encara gerent del club tricolor, en presó preventiva des de dijous acusat de falsificació de signatures i de malversació de fons, tingui relació amb l'institució que manega el futbol del Principat tot i que aquest detall no deixa de ser una coincidència impactant.

El director tècnic de la FAF, David Rodrigo, va valorar ahir que no veu cap irregularitat ètica en aquest assumpte: «El país és petit i aquestes coincidències són normals. Nosaltres no li donem cap importància». Rodrigo no va amagar que la situació de l'Andorra «és trista i ens preocupa a tots» però a nivell institucional va recordar que el club que presideix François Moliné no té cap vincle amb la FAF, ja que està afiliat a la Federació Espanyola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT