PUBLICITAT

L'Andorra acabarà la lliga demà a Vista Alegre

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors de l'Andorra de futbol, en la roda de premsa de dilluns. Foto: TONY LARA

En plena guerra institucional al FC Andorra, el tema esportiu guanya protagonisme el cap de setmana ja que l'equip de futbol juga l'últim partit de lliga demà a Vista Alegre. Els esports d'estiu també guanyen presència una vegada finalitzades les competicions domèstiques.

Futbol - FCA, sub-21, MIC i Danone Cup

L'Andorra visitarà demà Vista Alegre (12.00h) amb la salvació assegurada i l'objectiu d'acabar el més amunt possible. L'Andorra és novè i pot aspirar al setè lloc que ocupa l'Amposta amb dos punts més.

Un compromís més important té avui la selecció sub-21 de Justo Ruiz, que té partit de l'Europeu 2013-2015 contra Bulgària, a les sis de la tarda al Lovech Stadion.

A Andorra els camps estaran ocupats per dos trofeus de primer nivell per a la baseUn és la prestigiosa Danone International Cup i l'altra el MICFootball7 en el qual hi participaran la UE Santa Coloma, l'Escaldes i el FC Ordino.

Més - Motor, hoquei gel, ciclisme i triatló

En motor Joan Vinyes i Joan Carchat afronten el Ral·li Rías Baixas corresponent a l'Espanyol d'asfalt 2013, en triatló hi haura andorrans e nla Copa d'Espanya de Madrid i la Half de Balaguer i a Andorra hi ha la primera cita del Nacional de contrarrellotge, el Torneig d'hoquei gel AHG a Canillo o els de bicitrial i canoa i caiac.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT