PUBLICITAT

El deute al futbol s'estima en 20.000 euros

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Mentre el nom d'Emili Puig continua fent córrer rius de tinta els problemes interins del club continuen sense resoldre's.

Un dels que estan més a l'ordre del dia és el del pagament als jugadors de futbol, que com els de la branca de futbol sala no han cobrat els mesos d'abril i maig, més objectius en alguns casos. Ahir Moliné va donar a aquest rotatiu una xifra concreta del deute amb la plantilla que dirigeix Justo Ruíz: «S'ha de concretar més perquè no tot consta, però està a prop dels 20.000 euros. No m'oblido d'ells, volem complir i estic treballant per trobar els diners però ara mateix encara no puc saber quan els hi pagaré el deute.

«DE SUBIZA NO M'OBLIDO» / Entre el vestidor de futbol no hi és Javi Subiza, però Moliné tampoc no s'oblida d'ell: «Tinc present que a ell també li devem diners i volem complir. No farem diferències amb els que tenen contracte i els que no, volem pagar a tothom», va assegurar el president, que continua buscant algun tipus de documentació que acabi de determinar quin és el deute exacte tant amb els jugadors de futbol com amb els distribuïdors: «Per això volia parlar amb Puig, per parlar de com està tot això però com no ha pogut ser haurem de seguir buscant o esperar denúncies per anar sabent a quins distribuïdors devem diners».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT