PUBLICITAT

El 97% dels candidats superen la Prova Oficial de Batxillerat

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Ministeri d'Educació i Joventut va fer públics ahir els resultats de la Prova Oficial del Batxillerat (POB). Un total de 98 alumnes dels 101 candidats escolars que hi van concórrer han obtingut el títol oficial de batxiller, és a dir, el 97% dels aspirants. Per modalitats, el percentatge d'aprovats al batxillerat Científic i tecnològic, i al Econòmic i Social, és del 100%. En el cas de l'Artístic i de la Comunicació el percentatge d'aprovats és del 95%, i en l'Humanístic i lingüístic, del 83%.

A la convocatòria 2013 s'hi van inscriure 105 candidats (101 escolars i 4 lliures). Finalment, es van presentar als exàmens de les quatre modalitats de batxillerat 102 candidats (101 escolars i 1 lliure). El candidat lliure, que disposa d'un període de cinc anys per obtenir el diploma, ha passat alguna assignatura.

Els tres candidats declarats pendents poden presentar-se a les proves de recuperació que tindran lloc el proper dijous 6 de juny i són susceptibles d'aprovar. Dels tres candidats pendents, dos corresponen al Batxillerat Humanístic i lingüístic i un a l'Artístic i de la comunicació. En la convocatòria d'aquest any no s'ha declarat cap candidat no apte. La Prova Oficial del Batxillerat va tenir lloc al Centre de Formació Professional d'Aixovall entre el 15 i el 22 de maig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT