PUBLICITAT

La 26a Copa d'Andorra compta amb sis proves puntuables

  • La Vertical dels Isards serà la primera cita, el pròxim dissabte 15 de juny
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un participant, a la Massana. Foto: ÀLEX LARA

La temporada d'estiu a la muntanya és a punt de començar. La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) ha planificat una Copa d'Andorra de curses muntanya amb sis carreres, dividides en dues Verticals, tres Travesses, i el Trail de 35km de l'Andorra Ultra Trail Vallnord. La primera prova, dissabte 15 de juny amb la Vertical dels Isards, des de Canillo.

El 15 de juny comença la Copa d'Andorra amb la primera de les dues Verticals que es disputaran aquesta temporada. La cita serà al matí, amb un recorregut A que sortirà de la plaça Carlemany de Canillo amb 4,85km i 943m de desnivell, i amb un recorregut B per a cadets, infantils i alevins que arrencarà des de la carretera de Montaup, a la sortida del camí de l'Estanyó i amb 3,85km i 647m de desnivell. Les inscripcions, en www.sec.ad.

Així mateix, la resta de dates de les curses de la Copa d'Andorra 2013 són les següents: el 22 de juny, el Trail de l'Andorra Ultra Trail Vallnord, de 35km; el 7 de juliol, la 30a Travessa d'Encamp (www.viulamuntanya.com); el 4 d'agost, la Travessa de la Massana i Ordino (www.muntanyactiva.com); el 14 de setembre, la 26a Travessa de Canillo (www.sec.ad); i el 20 d'octubre, el 14è Cros Vertical-Prat Primer (www.cpa.ad).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT