PUBLICITAT

Carchat és al Rias Baixas per «millorar» el rendiment

  • L'andorrà ja coneix aquest ral·li i espera «anar més ràpid que a Cantàbria»
EL PERIÒDIC
VIGO

Periodic
Carchat, assegut al volant del Renault Mégane N4 Foto: EL PERIÒDIC

Joan Carchat fa front avui el Ral·li Rias Baixas, una nova prova de la temporada, la segona en el Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt, i ho fa amb una idea clara: «No m'importa si plou o no o si l'asfalt està mullat, el que em dóna més confiança és que és un ral·li que ja hi he fet i conec bé». Amb el Mégane N4, intentarà, ell i el seu copiliot Alberto Garduño, «anar el més ràpid possible, més que a Cantàbria».

L'equip Renault Sport-Banc Madrid competeix a Vigo, en el Rallye Ries Baixas en la que és, amb el calendari a la mà, la tercera prova puntuable per al Campionat d'Espanya de Rallyes d'Asfalt 2013, però la segona amb la parella Carchat-Garduño al volant del Mégane N4. La nova formació va tenir un prometedor debut fa dues setmanes al Rallye Santander Cantàbria, aconseguint la segona posició del grup N sobre un terreny gens favorable per a les característiques de la tracció davantera del Mégane.

Ahir, Carchat i Garduño realitzaven el reconeixement dels trams que ja coneix bé el pilot andorrà, tot buscant com aprofitar la potència de l'N4: «Ja hem rodat una mica més amb el cotxe i ja el coneixem més, tot i que des de Cantàbria que no l'agafem, però ara esperem anar més ràpid». «Tenim encara moltes més ganes que quan vam debutar», hi va afegir Carchat.

En el Ries Baixas, el Mégane de l'equip Renault Sport-Banc Madrid trobarà un escenari molt més adequat per començar a mostrar el seu gran potencial i aspirar a posicions cada vegada més destacades, no només en la seva categoria sinó en la classificació absoluta. Per això, la formació que dirigeix a nivell esportiu Juan Carlos Daurat i que compta amb el suport tècnic de l'experimentat preparador Puskas Racing està ultimant tots els detalls amb la finalitat de que el Megane N4 rendeixi al màxim en els ràpids trams vigueses.

Un altre dels objectius d'aquesta segona participació de Joan Carchat i Albert Garduño amb el cotxe de l'equip Renault Sport-Banc Madrid serà poder rodar sobre pis sec per seguir treballant en la posada a punt del Mégane sobre tot tipus de superfícies, tot i que les previsions encara no han deixat clar si podria ploure. La competició arrenca avui i finalitzarà dissabte al vespre, completant 160km d'especials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT