PUBLICITAT

L'Espanyol i el Trofeu Pirineus i vénen a Arinsal

I. MOURE
LA MASSANA

El Comú de la Massana té un pla per reactivar Arinsal aprofitant ser un destí ideal per practicar el bicitrial i utilitza el referent actual en aquest esport al Principat, el jove de 20 anys Yann Fernández, per reclamar l'atenció dels seguidors d'aquest esport aquí i sobretot lluny de les nostres fronteres.

Vist l'èxit de l'any passat amb el Campionat d'Arinsal, el mes de juny tindrà una primera quinzena plena de competicions. El dia 2, és a dir, aquest mateix diumenge, es farà el trofeu dels Pirineus i Països Catalans, que aplegarà prop de 80 participants.

El diumenge 9 es farà el Campionat de Catalunya i també el d'Espanya en la categoria elit, en la qual hi haurà els millors bikers del moment com ara el campió del Món, Dani Comas, degut a que es tracta d'una prova que proporciona punts per al Mundial. Fernández va confirmar que ell, que aspira al podi en les dues proves, i cinc joves de l'escola hi prendran part i que espera a través de la competició reactivar Arinsal. «Aquestes dues són al centre del poble i tenim com un ‘cosí germà' el Trial d'Arinsal, una prova consolidada que ha de servir de ganxo», va dir Yann. Al centre de la vila també s'ha construït un espai fixe per entrenar a cobert i que es farà servir també en competicions com per exemple el Campionat d'Espanya del dia 9.

YANN, AL MUNDIAL I L'EUROPEU / Un any més, Yann Fernández centrarà els seus esforços en la prova Copa d'Europa del 15 de juny a la República Txeca, el Campionat d'Europa a Terol el 13 de juliol, i les proves mundialistes de categoria sènior a Igualada el 19 de juliol i a República Txeca el 17 del mateix mes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT