PUBLICITAT

El Cirque du Soleil camina cap al ple

  • Andorra Turisme informa que el 64% de les entrades ofertes a visitants i al sector privat ja estan compromeses
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Camp mostra una imatge virtual de com serà la instal·lació, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Dosis d'optimisme es respiraven ahir al Govern, després de la sessió de Consell de Ministres. Amb les dades a la mà sobre com estan evolucionant les prereserves i la distribució d'entrades per a l'espectacle que el Cirque du Soleil portarà a l'estiu, el Ministeri de Turisme es mostra més que confiat que es pot arribar al ple d'assistència. De fet, pronostiquen que les entrades s'exhauriran aquest mateix juny. De moment, ja s'ha compromès el 64% de les entrades per veure una de les 10 representacions de l'espectacle, va informar el ministre de Turisme, Francesc Camp.

Parlant de totals, aquest 64% de reserva són 32.041 entrades, de les quals 19.711 són gratuïtes prereservades per visitants potencials al país a través de la pàgina web visitandorra.com, i 12.330 són compromeses per a hotels, comerços, touroperadors i patrocinadors, entre d'altres. En aquest darrer cas són de pagament: als hotels s'han venut per 8 euros i per 12 als comerços.

Totes les prereserves s'han fet durant dues setmanes, ja que a la tercera, l'actual, es va cancel·lar l'opció a través de la pàgina web, perquè «s'estaven exhaurint» abans de començar la campanya, i perquè es van detectar «persones que havien entrat més d'un cop al sistema» per fer la prereserva, va informar Camp. Amb tot, i a partir d'aquest dilluns, es reinicia el procés, que podran fer tan els turistes com els andorrans. Es posaran a disposició 13.400 entrades gratuïtes, a més de les de pagament, a 15 euros.

I és que la situació dels andorrans també ha estat motiu de debat, ja que els nacionals no podien fer prereserves, després que s'haguessin exhaurit les 5.000 entrades que se'ls havia ofert. Veient la demanda, s'ha ampliat un nombre d'entrades per a andorrans fins les 11.000, una xifra «prou alta per abastar la demanda», va assegurar Camp.

Pel que fa al perfil dels interessats en assistir a Scalada, vora el 60% són espanyols i un 11% francesos. Són els espectacles del dissabte els que tenen més demanda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT