PUBLICITAT

La CEA explica el nou model econòmic als empresaris de la Pimec

EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Membres de la CEA. Foto: AUGÉ GRUP

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) va explicar ahir el nou model econòmic d'Andorra davant una cinquantena d'empresaris de la Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya (Pimec). A més, la iniciativa va comptar amb una vintena de participants andorrans.

La delegació de la CEA, liderada pel president, Xavier Altimir i acompanyat del vicepresident executiu de la Comissió de Relacions Internacionals i Institucionals de la Confederació, Pere Augé, va explicar els canvis que s'estan realitzant al país pel que fa a l'obertura econòmica, les últimes reformes legislatives relatives a la Llei d'immigració i la implementació d'un nou marc fiscal. Davant la setantena d'assistents, Augé va aprofundir en les formes de negoci que es poden establir a Andorra i en les possibilitats que la jurisdicció andorrana ofereix a l'empresariat.

Des de la Pimec van destacar que Andorra és un país que cada vegada aporta més oportunitats als empresaris, i per aquest motiu s'ha organitzat un seminari que permeti fomentar i potenciar els vincles entre els territoris.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT