PUBLICITAT

La 28a Fira de l'Automòbil reunirà 20 empreses i 300 vehicles

  • L'AIVA organitza el sorteig d'un turisme i una motocicleta
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Visitants a la Fira, l'any passat Foto: TONY LARA

L'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra (AIVA) ha organitzat la 28a Fira de l'Automòbil els propers dies 1 i 2 de juny a l'aparcament comunal del Parc Central d'Andorra la Vella. Aquesta edició comptarà amb la participació de 20 empreses, que representen prop de 50 marques. Crèdit Andorrà, patrocinador de l'esdeveniment, hi serà present amb un estand en el qual oferirà informació i condicions avantatjoses per a la compra de vehicles amb finançament.

La mostra presentarà més de 300 vehicles entre turismes, motos, furgonetes i camions. També s'hi trobaran vehicles quasi nous (de gerència o Km. 0). D'altra banda, es podrà gaudir d'una exposició de més de 20 vehicles tuning i d'un circuit infantil de motos elèctriques (dissabte).

L'AIVA repeteix aquest any la iniciativa del sorteig Vrooming en què se sortejarà un turisme i una motocicleta. El guanyador del turisme podrà escollir entre més de 40 models i el de la moto, entre més de 10. Si les butlletes guanyadores han estat segellades a la Fira, hi ha la possibilitat de guanyar 1.000 euros addicionals. Ja es poden adquirir les butlletes a qualsevol concessionari de l'AIVA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT