PUBLICITAT

Geni es trenca, la parella de vòlei platja perd i la medalla perilla

  • Dia discret per a la natació i mal dia per als representants de tir i per a la selecció de bàsquet
EL PERIÒDIC
LUXEBURG

Periodic
Rafa Casals defensat fora del perímetre en el partit d'ahir de la selecció de bàsquet contra Xipre Foto: VTR

La tercera jornada dels Jocs dels Petits Estats de Luxemburg va quedar molt lluny de la satisfacció. Ni una medalla. La natació va viure un dia discret, però els representants de tir, de bàsquet i de vòlei platja van tastar l'amargura de la derrota i a sobre, Geni da Silva es va trencar un bessó i no hauria de poder jugar més.

TIR - Dia per oblidar per a Tomàs i Barrugués.

Esther Barrugués i Joan Tomàs van tenir ahir un dia per oblidar. La representant femenina participava en carabina d'aire i com sempre, molt crítica amb sí mateix, no va acabar gens contenta: «He passat les series com a setena classificada i en la final he remuntat una posició però tot el que no sigui ser primera... La segona és la primera de les perdedores així que no estic gens contenta». Tampoc va ser un bon dia per a Tomàs, qui va ser onzè de dotze en drap. La final, a cinc sèries de 25, va començar amb un 22 i després va fer un 20 i tres 21. Una actuació que queda lluny del seu nivell.

VÒLEI PLATJA - El bronze és factible però es veu lluny.

Geni da Silva i Xavi Folguera van viure una tortura durant la jornada d'ahir. Andorra arribava a Lusemburg amb l'etiqueta de ser una favorita a l'or que defensa de Liechtenstein 2011 però ara no es veu més objectiu que el bronze i aquesta empresa encara es veu més que complicada. El tàndem tricolor va tornar a perdre per 2-1 contra Liechtenstein després de caure dilluns amb Xipre però el pitjor de tot és que Geni va patir un trencament d'un bessó i de fet avui no hauria de jugar segons va confirmar a aquest rotatiu el metge de la delegació, Jordi Berdaguer, contra Islàndia. «Mèdicament no pot jugar però ja el coneixem... És capaç d'arriscar el que calgui si té un objectiu i no sabem si finalment es vestirà de curt», va dir.

Geni i Folguera van començar perdent per 21-17 un primer set en el qual es va produir la lesió, en el segon van capgirar la situació (19-21) i en el tercer, derrota per 15-13.

BÀSQUET - Segona derrota, aquesta amb Xipre.

La selecció de bàsquet va perdre dilluns amb Luxemburg (74-82) i ahir va tornar a caure davant Xipre, favorita al metall contra la qual l'equip de David Eudal va anar en tot moment a remolc en el marcador. 79-61 i la medalla que es complica.

Xipre va començar a un alt ritme d'inici que li va permetre marcar un primer parcial de 12-4. Després d'un temps d'intercanvi de cistelles Andorra va accelerar i en només dos minuts i un parcial de 0-7 però Xipre li va tornar la moneda i va recuperar el matalàs de punts abans del segon quart (22-15). Les dificultats es van agreujar després d'una cistella d'Oriol Fernández que significava el 25-20. D'aquí al 40-20 en només dos minuts de caos total per als tricolors però un triple de Prado i dues cistelles de Galera van acabar deixant l'electrònic en un 40-27 al descans.

Andorra va lluitar tant com va poder en el tercer quart, liderada per un Cinto Gabriel (16 punts) i secundada per Dani Marín (10 punts, 9 rebots) però la diferència no va variar res. Amb 57-44 va arribar el darrer quart però Xipre va saber controlar l'avantatge i fins i tot el va incrementar fins els 23 punts. Al final, 79-61 que allunya del medaller.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT