PUBLICITAT

Sant Julià entra en el Nacional de contrarellotge amb dues proves

  • Naturlàndia donarà diumenge el tret de sortida i Fontaneda, la cloenda al setembre
I. MOURE
ORDINO

Periodic
Una de les proves del Nacional de l'any passat, al juny al Coll d'Ordino. Foto: TONY LARA

Sant Julià de Lòria guanyarà protagonisme en el Campionat d'Andorra de contrarrellotge 2013 amb la inclusió de dues proves per a un calendari que passa de tenir tres curses a cinc sense tancar la porta a continuar fent créixer el calendari en futures edicions.

Una serà Naturlàndia, que donarà el diumenge el tret de sortida amb una cronoescalada de 9 quilòmetres que començarà a la plaça de la Germandat i acabarà a la Rabassa. Segons va assegurar ahir el president de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC), Pau Iglesias, «hi participen els millors exponents del país. Fins i tot gent com Albós o Afonso», que ara són a Luxemburg amb motiu dels Jocs dels Petits Estats i avui corren la prova per equips. «Els hi dóna temps a venir», va confirmar el màxim responsable del Nacional.

L'altra serà la cinquena i última, el 29 de setembre amb sortida també al poble de Sant Julià fins a Fontaneda, en una cita que tindrà 6 quilòmetres de distància. Entremig, les tres que han format el Nacional dels darrers anys: Ordino-Coll d'Ordino (10 km.) el 6 de juliol, Llorts-La Coma d'Arcalís (13 km.) el 3 d'agost i Ordino-Sorteny (12 km.) l'1 de setembre.

Puntuaran quatre de les cinc proves i hi haurà premi als tres millors de cada categoria i a la guanyadora en fèmines.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT