PUBLICITAT

Carrega, Castejon i Armengol guanyen el Concurs de guions

  • Alumnes de l'Institut i del Sant Ermengol teatralitzen diversos treballs finalistes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: SFG

Els joves Ricardo Carrega i Aida Castejon (categoria A, Liceu Comte de Foix), amb el guió L'orfenat Gran Carlemany, i Marta Armengol (categoria B, Col·legi Sant Ermengol), amb Dues vides diferents o dues vides iguals, són els guanyadors absoluts del 10è Concurs de guions televisius, organitzat pel Servei de Política Lingüística.

En un acte celebrat dilluns al vespre al Centre Cultural la Llacuna d'Andorra la Vella, els guanyadors van rebre de mans del ministre de Cultura, Albert Esteve, un val de compra de 350 euros per als grans magatzems Pyrénées Andorra. En segon lloc (val de 250 euros) van quedar Bárbara Lopes, Mar Martínez i Llorenç Martin (categoria A, Liceu Comte de Foix), amb La secta, i Anna Moliné (categoria B, Escola Andorrana de batxillerat), amb El que fan els diners a l'home. Els tercers premis (150 euros) van ser per a Nàdia Farsi, Guillaume Agostini i Daniel Gonçalves (Liceu Comte de Foix), amb Els secrets de la fi del món, i Bryan Tolentino (Escola Andorrana de batxillerat), amb Do, re, mi. Et diré que sí.

Abans del lliurament de premis, alumnes de l'Institut i del Sant Ermengol que han pres part en un taller formatiu dirigit per l'actor Alfons Casal van oferir una teatralització de diversos guions finalistes, i al final de l'acte van projectar-se els curtmetratges elaborats per alumnes de batxillerat artístic i de la comunicació de l'Escola Andorrana a partir dels dos guions guanyadors.

Tots els finalistes (una trentena d'entre els 156 treballs aspirants) i els alumnes que van participat als curtmetratges i al taller formatiu van rebre un diploma i material de promoció del Servei.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT