PUBLICITAT

La piscina de la Seu obrirà el 22 després de les obres

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La piscina municipal de la Seu d'Urgell obrirà la temporada d'estiu el pròxim 22 de juny després de les obres de millora realitzades, que es van iniciar el passat mes de març, i que estan a punt d'enllestir-se, amb l'objectiu de fer una piscina més funcional i moderna, adaptant-la a la normativa actual.

La piscina municipal estarà en servei fins el 31 d'agost, de dilluns a diumenge, de les 10 a les 19.30 hores. Per aquest estiu es mantenen els mateixos preus d'entrada que els de l'any passat. L'entrada individual (majors de 10 anys) serà de 3,70 euros; l'entrada individual de nens fins a 10 anys costarà 2,30 euros; i l'entrada serà gratuïta per a les persones majors de 65 anys.

Com cada any, també hi ha a disposició dels usuaris de la piscina un abonament de temporada que tindrà un cost de 67 euros per als adults, i de 35 euros per nens menors de 10 anys. Una altra possibilitat d'entrada és l'abonament de 10 dies que té un preu de 30 euros per a persones majors de 10 anys, i de 13,50 euros per infants menors de 10 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT