PUBLICITAT

La selecció de bàsquet cau i Albós acaba 6è en la crono

  • Derrotes dels dos equips de vòlei platja, mentre que natació assoleix millors marques personals
EL PERIÒDIC
LUXEMBURG

Periodic
Cinto Gabriel lluita pel rebot amb Martin Rajniak, ahir Foto: TAGEBLATT

Hi havia més medalles en joc ahir, tant en natació com en ciclisme, però no es van poder aconseguir. En natació sí que es van assolir algunes millors marques personals i un rècord d'Andorra de 15 anys, mentre que en ciclisme David Albós va ser 6è en la crono de 21km, a una mitjana de 44km/h. El bàsquet i el vòlei platja, que començaven les seves rondes, van perdre.

BÀSQUET

L'equip d'Eudal debuta amb derrota

L'estrena oficial de la nova selecció de David Eudal va ser amb derrota contra l'equip amfitrió. Luxemburg vencia al descans de 21 punts, però va acabar per remuntar una mica fins caure per 74-82. Avui tindran un rival de pes, Xipre.

CICLISME

Albós millora, però acaba 6è en la CRI

David Albós tenia en ment millorar la seva actuació de fa dos anys a Liechtenstein, i en referència als primers ho va aconseguir, quedant-se a 24 segons del podi en una crono de 21km. El millor temps va ser per a Stefan Küng, de Liechtenstein, amb 26min 41s, mentre que segon va ser el luxemburguès i corredor de la base del Leopard dels Schleck, Alex Kirsch, a 1min 02s, sent tercer el seu compatriota Christian Helmig, a 1min 27s. Albós va acabar a 1min 51s en una jornada en què la pluja apareixia i desapareixia, però on el vent va ser el protagonista.

vòlei platja

Derrotes de l'equip masculí i femení

Els andorrans Xavi Folguera i Geni Da Silva van lluitar fins el final contra els xipriotes Dimitris Apostolou i Vladimir Knezevi, però van caure per 2-1 després d'un 1-1 remuntat a base de lluita, mentre que Laura Garcia i Laura González van perdre 2-0 davant de la parella de Luxemburg.

natació

Clàudia Palau, la més destacada

La natació no va donar medalles, però sí sorpreses. En 200 esquena, Clàudia Palau va fer millor marca personal i rècord d'Andorra de 15 anys en les sèries classificatòries amb 2min 31,98s, mentre que en la final va acabar 7a amb 2min 33,81s. A més, el temps és mínima per al Campionat d'Espanya. En 200 esquena també, Pol Arias va ser 5è i Pablo Feo 6è, mentre que en el 100 lliures Feo, tot i no classificar-se, va fer millor marca personal amb 57,28s. Mònica Ramírez, en 100 lliures, va ser 7a amb 1min 00,04s, i millor marca personal, mentre que en 200 estils, Palau va ser 7a (2min 42,81s), assolint millor marca en les sèries preliminars, amb 2min 40,45s.

ATLETISME

Vílchez, 5è en perxa; sense final en el 100

En atletisme, Miquel Vílchez va ser 5è i últim en la prova de perxa, amb 4,00 metres. En les proves de velocitat, Mikel De Sa no va assolir la classificació per a les finals del 100 llisos, amb 11,36s i sent 4t de la seva sèrie, mentre que en dones, Estefania Sebastian va acabar 5a de la seva sèrie i amb un temps de 12,52, fora de la final però sent rècord d'Andorra.

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Baltenneck, a les finals de demà

En gimnàstica artística, la jove Chloé Baltenneck es va classificar per a les finals de tres de les quatre disciplines en què competia. La cita amb les medalles per a ella és demà.

TIR

Tomàs, 11è en la primera tirada

En tir, Joan Tomàs va ser 11è en la tirada de 75 plats de trap, i avui té una jornada amb 50 plats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT