PUBLICITAT

Un Memorial Vila per créixer

  • Les seleccions andorranes acaben 12a i 10a, en un torneig internacional que corona l'Espanyol i el Villarreal després d'un cap de setmana de pur futbol de base
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

20130527180201904

El Memorial Francesc Vila no és un torneig de futbol qualsevol, ni un més de la llista de competicions de base que es fan als països veïns. És una fita que compta amb equips de primer nivell, amb la base del futbol europeu, i també asiàtic –hi era aquesta edició el japonès Yokohama Marinos–, i que atreu, a més, molta gent al Principat.

Durant el cap de setmana, colles de nens amb les equipacions dels seus clubs –Espanyol, Reial Madrid, Slavia de Praga, Hadjuk Split, Sporting de Gijón, València, Villarreal, Osasuna, Athletic...– han omplert els carrers de la capital, però també de Sant Julià, on es jugava a Aixovall,o Ordino, on hi havia partits al camp del futur Centre de Tecnificació.

En la categoria aleví, el guanyador va ser l'RCD Espanyol, que va vèncer en la final per 1-3 l'Athletic de Bilbao, mentre que en benjamins el triomf va ser per al Villarreal CF, en derrotar 0-1 l'Espanyol. Així mateix, la representació andorrana va ser modesta, però combativa. En alevins, Andorra va ser 12a, obtenint com a millors resultats dos empats, amb idèntic resultat de 2-2 en la primera fase, primer contra la Reial Societat, i després contra el Villarreal. En la categoria de benjamins, Andorra va ser 10a, sumant un empat 3-3 contra l'Sporting de Gijón en la primera fase, i una victòria en la segona fase contra l'Slavia de Praga, per 5-4.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT