PUBLICITAT

La selecció acaba 8a a Bratislava en un complicat Europeu

  • El títol és per a Finlàndia, que derrota Noruega, amb Israel tercera completant el podi
EL PERIÒDIC
BRATISLAVA

20130526163337624

La selecció femenina de rugbi 7 va acabar el passat diumenge l'Europeu de Bratislava en la 8a posició, després d'un dissabte en què va aconseguir sumar una victòria, i una jornada de diumenge en què l'empat amb Bulgària li va permetre aspirar a millors cotes de les previstes. Al final, 8a plaça en un Europeu en què es va demostrar un alt nivell per part de les 12 seleccions participants. La campiona va ser Finlàndia, que va vèncer en la final pel títol Noruega per 12-25. Israel, que era en el grup A d'Andorra, va completar el podi.

El combinat tricolor va iniciar l'Europeu amb dificultats, perquè el primer rival, Letònia, va vèncer amb molt claredat les jugadores dirigides per Olga Arru: 34-0 per a les nòrdiques. En el segon enfrontament de les andorranes, el rival va ser el combinat local, Eslovàquia. Andorra aquí va treure la ràbia i va assolir la seva primera victòria, per 0-10. El tercer duel del dissabte, contra Luxemburg, va ser de pura lluita, però les andorranes van perdre per 17-22. Per últim, en el darrer matx de la jornada de dissabte, Israel va passar per sobre de les andorranes per 36-7.

Diumenge en la jornada definitiva, la selecció va empatar 14-14 amb Bulgària, i acabava 4a al seu grup A. Així, en la següent rondava jugar contra Malta, però les malteses van ser superiors amb un clar 0-31. Després, ja en el partit definitiu per a les d'Arru, nova derrota, en aquest cas contra Turquia per 10-5, que deixava les tricolors en la 8a posició defnitiva.

La selecció ha estat formada per Arru, Andreina Pereira, Mourelo, Rodrigues, Margalef, Casals, Da Cunha, Casanova, Pereira, Olm, Moran i Puig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT