PUBLICITAT

El programa 'Midi en France' s'emetrà en directe des d'Andorra

  • El magazín és líder d'audiència i es farà a la plaça Coprínceps
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El popular presentador Laurent Boyer Foto: EL PERIÒDIC

Andorra promociona l'oferta turística del país amb l'emissió des del Principat del programa de televisió Midi en France de France 3. Els propers 27 i 28 de maig es faran les tramsissions en directe i es gravaran els programes dels dies següents. Es tracta de la primera vegada que aquest exitós espai de la televisió francesa es difón fora de França.

Els propers dilluns i dimarts, el magazín líder d'audiència a la televisió francesa dedicarà tota la setmana vinent a donar a conèixer el destí turístic d'Andorra. Midi en France, presentat pel popular Laurent Boyer, s'emet cada dia de 10.50 a 12 hores i cada setmana emeten el programa des d'una ciutat francesa diferent. La setmana que ve serà la primera vegada que ho faran des de fora de França i el lloc escollit ha estat Andorra.

Les emissions en directe es realitzaran tant dilluns com dimarts de 10.50 a 12 hores des d'un plató que es muntarà a l'aire lliure per a l'ocasió situat a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany. Les gravacions dels programes corresponents a dimecres, dijous i divendres de la setmana que ve es gravaran al llarg de la tarda de dilluns i dimarts.

Totes les persones que vulguin presenciar el programa estan convidades a la plaça Coprínceps a participar-hi com a públic.

El programa permetrà comunicar l'oferta turística d'Andorra a tot França a través de diferents espais conduïts per periodistes molt coneguts com Pierre Bonte, Hélène Boucher, Vicent Ferniot, Nathalie Simon i Evelyne Thomas, entre d'altres.

Oferta d'estiu / Cadascun d'ells s'encarrega d'una secció en concret i on parlaran de turisme, gastronomia, productes autòctons, benestar i termalisme i l'oferta d'estiu centrada en diferents esdeveniments esportius i l'actuació del Cirque du Soleil. A més, també, inclourà una entrevista al ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé (dilluns vinent a les 12.30 hores).

Amb aquesta acció, Andorra Turisme, tal i com ja ho ha demostrat en les últimes campanyes de promoció turística, insisteix en la voluntat de reforçar l'aposta d'Andorra pel mercat francès. El programa Midi en France s'emet a tot França i per tant, és una ocasió única perquè durant tota una setmana es parli d'Andorra en una televisió d'àmbit nacional francès.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT