PUBLICITAT

L'Escanyabocs comença avui amb 700 inscrits

  • L'èxit de participació demostra la bona acollida que té la prova
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
La prova de piragüisme, l'any passat al Parc Olímpic del Segre Foto: EL PERIÒDIC

La sisena edició de l'Escanyabocs ho té tot a punt per donar avui el tret de sortida a les cinc proves multiesportives que tenen lloc a l'entorn natural de la Seu d'Urgell i comarca.

Les inscripcions telemàtiques es van tancar dijous al vespre amb un total de 700 atletes registrats. Tot i així, les proves encara admeten participants. Aquells esportistes que es vulguin inscriure a darrera hora ho podran fer durant el cap de setmana. Avui, a partir de les 8 del matí i fins a les 13 hores, al Parc del Segre; i a Noves de Segre a partir de les 14 hores. I diumenge, entre les 7 i les 8 del matí a les mateixes instal·lacions del Parc del Segre.

Des de l'organització de l'Escanyabocs s'afirma que l'èxit de participació, any rere any, demostra la bona acollida que té la prova entre els amants de l'esport en la natura, així com l'encert en la seva fórmula i la solidesa d'aquest repte alturgellenc. I com en cada edició, l'Escanyabocs tindrà com a centre neuràlgic les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre, lloc on tots els inscrits podran recollir els dorsals, els obsequis i obtenir tot tipus d'informació relacionada amb la prova.

diferents modalitats / Com cada any els participants han pogut escollir entre les diferents modalitats que ofereix el Grifone Challenge Escanyabocs. Per a avui, a les 9 del matí, s'iniciarà el triraid,una prova d'iniciació als raids d'aventura. A les 10 del matí tindrà lloc la prova d'orientació urbana pels carrers de la Seu d'Urgell i Castellciutat. A les 17 hores, la Vertical Quiri, la cursa de quilòmetre vertical que surt de Noves de Segre.

Demà se celebraran dues proves: la caminada de marxa nòrdica, a les 8.30 hores, i la pedalada popular a les 9 del matí.

Entre els participants, prop d'una vintena han triat participar en la modalitat de l'Escanyabocs de Ferro, la prova combinada i de caire competitiu que engloba el raid, la vertical Quiri, l'orientació i la pedalada. Aquesta prova és un repte només a l'abast dels més valents. L'Escanyabocs de Ferro també compta amb la versió júnior per a atletes de 14 a 18 anys.

D'altra banda, l'organització també posa a disposició dels participants que ho desitgin un servei de guarderia per a infants, per tal que ningú no hagi de renunciar a participar en cap prova.

nit de festa al Parc del Segre / Per aquesta sisena edició, l'organització d'aquest certamen esportiu ha programat una vetllada festiva per a participants, voluntaris i acompanyants que s'iniciarà avui a les 21.30 hores al Parc del Segre.

La festa tindrà música amb un Dj; es projectaran curtmetratges del Festival Picurt i hi haurà un sopar pel preu de cinc euros per persona.

Amb aquesta festa, es vol aconseguir un espai de trobada per a tota la família de l'Escanyabocs que permeti compartir experiències esportives entre els participants d'aquestes proves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT