PUBLICITAT

Puig no té cap seguiment especial per part de les autoritats

  • El president Moliné segueix sense localitzar-lo: «Si té una mica de seny, que faci ell el pas»
R.M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

Dia rere dia, el president de l’FC Andorra, François Moliné, ha intentat posar-se en contacte amb Emili Puig de mil maneres, sense èxit. «Si té una mica de seny, que faci ell el pas», va dir ahir «fart» per la situació. El fins ara gerent de l’entitat és en teoria al Principat, però ningú no sembla saber res d’ell. Ni tan sols les autoritats, que segons les fonts consultades per aquest rotatiu, afirmen que no hi ha cap ordre de seguiment ni control especial cap a aquesta persona.
D’aquesta manera, el procés de la fiscalia per trobar i quadrar els números dels comptes que el club va presentar al Govern per fer l’auditoria, segueix el seu curs, sense que s’hagi determinat cap actuació temporal ni de cap tipus ni contra el club ni contra el «màxim responsable» de la situació actual, Emili Puig, segons les paraules que ell mateix va manifestar en fer-se públics els problemes de liquiditat del club.
Paral·lelament, el president Moliné intenta localitzar un home que, novament, no és a la vista de ningú. L’últim que se sap és el contacte que va fer Moliné amb la mare de Puig i que va informar de la presència d’un advocat a càrrec del gerent. «Ell sap que havia de contactar amb mi. Si té una mica de seny, que faci ell el pas, perquè la paciència té un límit», va manifestar el president. «Fa deu dies que espero», hi va afegir. Dilluns, a les 18.00h, hi haurà una junta al club, amb la presència de Jacob González i Òscar Royo, a més del president que, per cert, ahir tampoc no va trucar a la secció de futbol per donar explicacions.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT