PUBLICITAT

Copa del Món a Zegama, Europeu a Bratislava

  • L'FC Andorra rep el campió Ascó i Aixovall i Ordino vibraran amb el Francesc Vila
R.MS.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La selecció femenina de rugbi 7 disputa aquest cap de setmana el Campionat d'Europa a Bratislava Foto: EL PERIÒDIC

Quan sembla que s'acaba la temporada esportiva, les cites augmenten, i en aquest cap de setmana en tenim un bon exemple. L'agenda plena. Anem per parts.

CURSES DE MUNTANYA

Zegama, la festa basca de la muntanya

Zegama és la primera de les cinc proves Sky de la Copa del Món, que consta de 42,195 km. i 2.376 metres de desnivell positiu. La cita és diumenge, i hi seran els absoluts Òscar Casal i Joan Valls, i els cadets Euan Prieto i Marc Haytree, aquests dos en una cursa de 18km i 500m de desnivell.

RUGBI 7

La selecció femenina, a l'Europeu

L'Europeu de rugbi 7 compta amb la selecció andorrana. Olga Arru dirigeix el combinat en què ella també hi participarà, a més de Andreina Pereira, Xènia Mourelo, Marisa Rodrigues, Aina Margalef, Anna Casals, Melanie Da Cunha, Sara Casanova, Ariana Pereira, Nadia Olm, Alba Moran i Jennifer Puig. Avui, Andorra jugarà contra Letònia, Eslovàquia, Luxemburg i Israel, i diumenge contra Bulgària i, si es classifica, la fase final per completar el cap de setmana i buscar ser el més a dalt possible.

FUTBOL

Passadís al campió i res en joc per a l'FCA

Res en joc per a un FC Andorra de futbol decebut i afectat per la crisi institucional del club. Amb tot, l'entrenador Justo Ruiz apel·la al professionalisme dels seus jugadors davant del líder. El matx, en horari diferent, a les 20.00h al camp d'Aixovall, sense més reivindicació local que la victòria contra el líder i ja campió, l'Ascó, al que se li farà el passadís honorífic. «La ‘honrilla'», va dir Ruiz.

FUTBOL

Memorial Francesc Vila a Ordino i Aixovall

Els camps d'Ordini i Aixovall viuran dissabte i diumenge el 14è Torneig Internacional de futbol formatiu, Memorial Francesc Vila. Als terrenys de joc, equips com Real Sociedad, Athletic de Bilbao, Villarreal, Valencia, Espanyol, Yokohama Marinos, Osasuna, Zaragoza, Real Madrid o Hajduk Split en les categories aleví i benjamí. Andorra intentarà posar els seus equips entre els millors.

AUTOMOBILISME

Els Vinyes al CER del Circuit de Catalunya

Amàlia i Joan Vinyes, al volant del Seat Leon, defensaran en el Circuit de Catalunya les posicions de privilegi que ocupen, després de la cita inicial de Navarra, en la classificació tant de la Copa d'Espanya de conductors de Turismes Classe 1 com del Trofeu d'Espanya D2.

MOTOCICLISME

Segona prova del CEV per al jove Cardelús

Campionat d'Espanya de Velocitat (CEV Repsol) de Moto3 Al Circuit Motorland Aragón. El protagonista és el jove Xavi Cardelús, que vol millorar respecte a la primera prova de Montmeló. «Es tracta sobretot de no fixar-se gaire en els altres i continuar fent el camí que em permeti créixer com a pilot, entendre cada vegada més be la meva FTR y treure-li el màxim partit», va dir el pilot.

FUTBOL

En joc, la Copa però sobretot ser a Europa

Diumenge, a les 17.00h des de l'Estadi Comunal, la final de la Copa Constitució, títol de la temporada amb molta importància perquè qui guanyi tindrà un bitllet assegurat a Europa. Els candidats, Sant Julià i UE Santa Coloma.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT