PUBLICITAT

Justo esclata: «A la plantilla de futbol, la junta ens té abandonats»

  • No han cobrat abril i maig i viuen en la incertesa pel futur de l'entitat
I. MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La plantilla, reunida en cercle per parlar de la situació, ahir al camp d'Aixovall. Després seguirien al vestidor. Foto: TONY LARA

El vestidor de la secció de futbol del FC Andorra ha guardat silenci des de que va sortir a la llum, fa ja dues setmanes, la greu crisi institucional. Han callat per respecte als seus companys del futbol sala, que havien de cobrar les mensualitats d'abril i maig –alguns també les primes per objectius– abans d'haver abandonar el país.

Tot això ja ha succeït i ahir Justo Ruiz, cansat d'esperar algun gest de la cúpula, va esclatar en nom de tota la plantilla. Sense pèls a la llengua i encomanat per una situació insostenible l'entrenador va assenyalar: «Hem estat a l'espera, no hem volgut alçar la veu per la situació complicada dels companys de futsal, però ara és el moment de parlar. Estem indignats amb la junta i amb el president perquè ens tenen totalment abandonats. Sens ha donat l'esquena en moments d'incertesa».

Dues són les grans preocupacions d'aquest grup. D'una banda que ells tampoc no han cobrat abril i maig; en alguns casos, alguns jugadors viuen al límit. Justo Ruiz, que és un assalariat de la Federació Andorrana de Futbol, no té aquest problema però es va mostrar solidari amb el seu vestidor: «Jo els recolzo però, ¿i el club? Ens tenen totalment desinformats. No hi ha dret a que ens tractin així. Ja no només amb els diners, sinó també amb el que han fet aquests xavals a Primera Catalana en una temporada plena de complicacions. Encara estem esperant a que vinguin a felicitar-los».

De l'altra, la incertesa pel futur de l'entitat. «Els jugadors estan demostrant maduresa, compromís amb el club i amor als colors. Estem en situació límit, des de la Lliga temptegen als jugadors amb ofertes suculentes però tot i així molts volen continuar. Fins i tot ens pregunten què farem Lucendo i jo...» ¿I què farà el cos tècnic? «Si ells volen seguir nosaltres estarem aquí amb ells», va respondre.

DILLUNS LLEGIRAN UN COMUNICAT / Justo i la plantilla es van reunir ahir durant 40 minuts a Aixovall –hi havia entrenament però poc es va fer– per parlar de la situació i acomiadar-se de Javi Subiza, que també tenia ordre de marxar del país. Han decidit guardar silenci fins dilluns, que convocaran una roda de premsa a la qual hi assistiran tots i llegiran un comunicat per denunciar el tracte que estan tenint. «Millor així, que disssabte tenim partit i aquests jugadors que tinc són tan professionals que ara prefereixen pensar en l'Ascó», va valorar Justo. D'inici no s'ha previst fer cap gest per reflectir el seu estat d'ànim. «Farem el passadís al campió. Res d'un minut aturats o cap acte de vaga. Tindrem un comportament exemplar i professional».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT