PUBLICITAT

Peñarroya apel·la al «dret, actitud i bàsquet» del River per pujar

  • El primer partit de la final per l'ascens arrenca a les 21.00h, amb pagament per als socis
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya reclama un «esforç extra» a l'afició per animar l'equip Foto: ÀLEX LARA

El primer partit de la sèrie de la final per l'ascens a l'ACB comença avui a les 21.00h a un Poliesportiu on tothom haurà de pagar la seva entrada, incloent socis. El River Andorra i el Lucentum d'Alacant cara a cara en una sèrie en què Joan Peñarroya apel·la al «dret, actitud i bàsquet» del seu equip per pujar.

El tècnic manresà no vol ni pensar en les informacions que assumeixen que el Lucentum, si puja a la pista, no ho farà als despatxos: «La meva reflexió és que si no pot pujar, ¿per què va fitxar els jugadors que va fitxar?». És un equip per pujar». Peñarroya, a més, va analitzar el rival: «Juguen en estàtic, no corren massa i aconsegueixen que no li corris, amb un bon tir de 6,75».

DANI PÉREZ, MÉS FORA QUE DINS / La recuperació del base Dani Pérez va pel bon camí, segons informen des del club, però la seva presència avui serà dubte «fins última hora», segons va manifestar ahir el tècnic manresà. Així mateix, respecte a Anton Maresch, els problemes del qual persisteixen, Peñarroya va afirmar que jugarà, «però una altra cosa serà com ho farà». L'austríac és per al tècnic un dels jugadors més determinants d'aquesta temporada per al River, jugant una mitjana «25 i 26 minuts per partit, i ara només 8 o 9, tot i que de qualitat».

INCERTESA AMB EL PÚBLIC PER FER PAGAR / Una de les preguntes del dia és si el públic respondrà a la crida de l'entrenador per animar l'equip, després que el club hagi anunciat que els socis hauran de pagar 15 euros pels dos partits (avui i diumenge), i 20 euros els no abonats. «Em sabria molt greu que el pavelló no estigués ple a vessar», va dir ahir Peñarroya, que hi va afegir que si no fos així «no ho entendria».

PERELLÓ CREU QUE LA CLAU ÉS EL BASE / L'entrenador del Lucentum, Rubén Perelló, considera que la clau del partit estarà en la direcció de l'equip. Així ho va manifestar aquesta setmana en una entrevista al periòdic La Verdad d'Alcant. Precisament és en aquesta la posició on el River coixeja, sense Dani Pérez, amb Anton Maresch tocat, i amb Xavi Galera sumant minuts per compensar els de Thomas Schreiner.

PROBLEMES TAMBÉ AL LUCENTUM / El Lucentum també té dubtes. Pedro Rivero està lesionat, tot i que juga; Rafa Huertas ha sortit ara d'una lesió; i qui més preocupa a Perelló és el seu jugador més en forma, el nord-americà Taylor Coppenrath, amb una tendinitis al colze i una fascitis. També és a la llista el mític Darryl Middleton –46 anys i una mitjana de més de 15 minuts per partits en aquests play-offs–, amb un recent trencament muscular al sòleo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT