PUBLICITAT

El Tibidabo no es farà per tenir una sortida més compacta

  • Es disputarà el 14 de setembre i de moment hi ha 142 inscrits i s'espera superar els 600
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

La segona edició de l'Étape, cursa cicloturista que emula la famosa setena etapa del Tour de França 2009, farà una variació en el recorregut, que igualment constarà de 224 quilòmetres amb sortida a Barcelona i arribada a Arcalís.

Ruben Peris, director esportiu de la cursa –i també de la Volta a Catalunya–, va explicar que les modificacions es faran en els primers quilòmetres. No es farà el tram que passa pel Tibidabo, en busca d'un inici més compacte dels participants, perquè el pilot no es trenqui tant. «En fred aquesta rampa deixa molta gent enrere i moralment això destrossa», va argumentar. Per tant des de la Diagonal, els corredors es dirigirana a Terrassa, Manresa, Solsona i la Seu d'Urgell abans d'entrar a Andorra per passar per la capital, la Massana, Ordino i Arcalís.

De moment hi ha 142 participants però Andorra Turisme confia en superar els 600 inscrits de l'any passat, tot i que finalment van córrer prop de 200 perquè plovia. Aquest any l'Étape tindrà un temps límit de 13 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT