PUBLICITAT

Abans de començar el curs, 'Mou-te'

  • El Comú de la capital afegeix la gimnàstica artística combinada amb judo i el pàdel amb d'altres esports de raqueta a les activitats tradicionals H Pel que fa al nombre de places es manté en 200
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La presentació del programa "Mou-te", ahir. Foto: ANA / N. M.

El programa Mou-te, que proposa activitats esportives per a la primera setmana de setembre, incorpora aquest any la combinació de diferents disciplines en una sola activitat. A més dels esports ja tradicionals com bàsquet, futbol, gimnàstica rítmica, natació i hoquei sobre patins, en aquesta edició s'afegeix la gimnàstica artística combinada amb judo i el pàdel amb d'altres esports de raqueta. McDonalds organitza aquest programa esportiu des de fa vuit anys amb el patrocini del Comú d'Andorra la Vella i la col·laboració de nou associacions esportives.

La representant de McDonald's, Marta Martinello, el conseller de Joventut i Esports del Comú d'Andorra la Vella, i el cap d'Àrea d'Activitats i Programes Esportius, Josep Tudó, van presentar ahir les activitats que s'oferiran aquest any en el programa. Mou-te ofereix les activitats esportives per als nens i joves d'entre sis i 14 anys per a la primera setmana de setembre, quan ja han acabat les activitats que ofereix el comú pel seu compte però encara no han començat les classes. El director tècnic de la Federació de Bàsquet, que és una de les nou associacions que hi participen, Jaume Tomàs, va indicar que aquest programa va molt bé per a les entitats perquè serveix per captar alumnes per al curs. El fet que els alumnes puguin provar les activitats durant aquesta setmana facilita que puguin saber si els hi agraden i després apuntar-s'hi per fer-ho durant el curs.

Pel que fa al nombre de places es manté en 200, tot i que normalment el número d'inscripcions està al voltant de les 150 o 160, segons va informar Tudó. El preu de la inscripció és de 69 euros, però amb un descompte del 15% per al segon germà. A més, tal com va recordar el conseller d'Esports, Marc Pons, «cap nen ha de quedar sense poder apuntar-se a les activitats», i per tant el Departament de Social del Comú subvenciona les inscripcions dels alumnes que acreditin que no poden fer front a aquesta despesa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT