PUBLICITAT

Neix la gestora IIC d'Andbank

EL PERIÒDIC
MADRID

L'aposta de Andbank per Espanya continua. Divendres passat va rebre el vistiplau per a la constitució de la seva gestora IIC: Andbank Wealth Management SGIIC, el president i conseller delegat serà Carlos Pérez Parada, fins ara director d'Inversions de l'entitat a Espanya, i estarà centrada en la gestió de SICAV i de carteres. L'objectiu és arribar a les 14 o 16 societats sota gestió per a finals d'any.

La gestora neix com a transformació d'una agència de valors amb què comptava el grup andorrà a Espanya. A més, el banc actualment opera a Espanya com a sucursal bancària del banc luxemburguès del grup però està en procés de constitució de banc propi espanyol, que espera estigui complet al llarg del mes de juny. D'aquesta manera, la firma andorrana comptarà amb fitxa bancària i fitxa de SGIIC.

«Hem constituït la gestora com a prolongació del nostre negoci a Espanya centrat en la banca privada, per oferir gestió de SICAV i poder així competir en igualtat de condicions amb la resta d'entitats de banca privada que ofereixen els seus serveis en el mercat local», explica Pérez Parada. Fins ara, han estat gestionant SICAV i carteres mitjançant la gestió delegada de vehicles a través d'Inversis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT